Media

Παιχνίδια εκδίκησης: Όταν όλα καταρρέουν στο σπίτι των Γερολυμάτων! Μια οικογένεια στα όριά της

Παιχνίδια εκδίκησης: Η αποκάλυψη της Βάνας για την απιστία του Μάρκου έχει κλονίσει τη Μάγια, η οποία θεωρεί την κρίση στον γάμο των γονιών της και δική της ευθύνη.

Στο σημερινό επεισόδιο (19-05)

Οι επιλογές της πλέον για το μέλλον της με τον Άγη και το πού θα ζήσουν έχουν αλλάξει. Ο Μάρκος προσπαθεί να προστατέψει τον έφηβο γιο του από τις αντιδράσεις της Βάνας και την ένταση που επικρατεί μέσα στο σπίτι των Γερολυμάτων.

Παιχνίδια Εκδίκησης-Spoiler: Στο πάρτι τους, η Μαρίνα συνειδητοποιεί πως ο Άγης έχει...

Την ίδια στιγμή, ο Άγης αισθάνεται ότι η επιστροφή του στην Ελλάδα θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της σχέσης του με τον γιο του. Η Μαρίνα βλέπει ότι οι προσπάθειές της να μαλακώσει τον θυμό του Κωστή προς τον πατέρα του είναι άκαρπες, αλλά δεν θέλει άλλο όλη αυτή την πίεση στο παιδί της.

Ζητάει από τον Άγη να αλλάξει τη στάση του και να μην περιμένει τον γιο τους να αλλάξει από μόνος του. Πώς θα προσπαθήσει να ξανακερδίσει το παιδί του ο Άγης; Σε ποιον εκβιασμό φτάνει ο Στέφανος απέναντι στη Βάνα και την οικογένειά της;

Παιχνίδια εκδίκησης- περιλήψεις επεισοδίων: Η Μάγια ακούει τη σκηνή ζηλοτυπίας του Άγη στην Μαρίνα

Παιχνίδια εκδίκησης: Η Βάνα παθαίνει έμφραγμα

Παιχνίδια Εκδίκησης-Spoiler: O Άγης κάνει τα ίδια λάθη-Ποιος έχει μετανιώσει & τι ετοιμάζει η Μάγια;

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved