Media

Γαλανός: Οι αδημοσίευτες φωτό από τα τελευταία γυρίσματα στη Γη της ελιάς – «Έτσι θα σε θυμόμαστε»

Την Τετάρτη 21 Μαΐου, στο κοιμητήριο Παπάγου, συγγενείς, φίλοι και πολλοί συνάδελφοι αποχαιρέτησαν με βαθιά συγκίνηση τον Νίκο Γαλανό.

Ανάμεσά τους, αρκετοί ηθοποιοί από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Η Γη της Ελιάς», στην οποία ο αξέχαστος ηθοποιός είχε συμμετάσχει μέχρι και την τελευταία του εμφάνιση.

Βαλσάμη, Λαδικού και Ρουσσέα είπαν το δικό τους «αντίο» στον Γαλανό-Τα σπαρακτικά λόγια για τον Νίκο

Η Άντζελα Γκερέκου, που συνεργάστηκε στενά μαζί του στη σειρά του Mega, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας ανέκδοτες φωτογραφίες από τα παρασκήνια των τελευταίων του γυρισμάτων.

Με λόγια γεμάτα ευγνωμοσύνη και αγάπη, αποχαιρέτησε τον Νίκο Γαλανό, αναδεικνύοντας τη σεμνότητα, το ήθος και τη μοναδική του παρουσία τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

«Αντίο αγαπημένε μας… Ήσουν ένας κύριος της τέχνης, ένας άνθρωπος που άφηνε φως όπου κι αν περνούσε. Ευχαριστώ για όλα. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Η απώλεια του Νίκου Γαλανού δεν είναι μόνο απώλεια ενός μεγάλου ηθοποιού, αλλά και ενός ανθρώπου που υπηρέτησε την τέχνη με αφοσίωση και αξιοπρέπεια. Και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην αγάπη και τον σεβασμό με τον οποίο τον αποχαιρετούν οι συνεργάτες και οι φίλοι του.

Νίκος Γαλανός: Η αδημοσίευτη φωτό του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Το σπάνιο κλικ 53 χρόνια πριν

Νίκος Γαλανός: Συγκλονίζει η τελευταία φωτογραφία του στον άγνωστο λογαριασμό του στο Instagram

Νίκος Γαλανός: Η «προφητική» δήλωση για τον θάνατο που είχε κάνει στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved