Κουβαράς: Το live για να τραγουδήσει, οι συζητήσεις με την ΕΡΤ & ο «υποπολιτισμός» του Νταλάρα!
Media

Κουβαράς: Το live για να τραγουδήσει, οι συζητήσεις με την ΕΡΤ & ο «υποπολιτισμός» του Νταλάρα!

Ο Γιώργος Κουβαράς μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για διάφορες πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής, από τα μουσικά live που παρουσίασε με τη φίλη του Τζένη Διαγούπη, μέχρι τις σκέψεις και τις συζητήσεις του για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ, οι οποίες παραμένουν ακόμη ανοιχτές.

Αναφερόμενος στις μουσικές του εμφανίσεις, ο γνωστός δημοσιογράφος εξήγησε:
«Οι εμφανίσεις μου εδώ είναι χόμπι και το έκανα μαζί με την Τζένη Διαγούπη που είναι φίλη μου. Τραγουδάω από μικρό παιδί και είναι το χόμπι της ζωής μου. Επειδή κάνω μουσική εκπομπή τώρα, ένιωσα μια ψυχική διάθεση να κλείσουμε τη σεζόν κάνοντας ένα τέτοιο live. Δεν είναι η ηλικία μου να αλλάξω καριέρα.»

Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι

Giorgos-Kouvaras.jpg

Όταν η κουβέντα έφτασε στον Γιώργο Νταλάρα και τις απόψεις του για τα "μπουζούκια", ο Κουβαράς απάντησε με σαφήνεια και σεβασμό:
«Δεν ξέρω ποιο κομμάτι εννοεί ο Γιώργος Νταλάρας λέγοντας μπουζούκια. Υπάρχουν μπουζούκια που είναι πολύ οκ. Υπάρχουν και μπουζούκια τα οποία, πιθανώς, ο Γιώργος Νταλάρας να έχει αυτά στο μυαλό του. Το “υποπολιτισμός” το θεωρώ υπερβολικό, αλλά ο Γιώργος Νταλάρας που έχει προσφέρει τόσα, μπορεί να λέει την άποψή του».

Τέλος, ο δημοσιογράφος μίλησε και για το μέλλον της εκπομπής Παρέα, στην οποία συμμετέχει, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το μέχρι τώρα αποτέλεσμα και την αισιοδοξία του για τη συνέχεια:
«Μου αρέσει πολύ η εκπομπή και θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε ακόμα ωραία πράγματα. Έχουμε κάνει συζήτηση για του χρόνου. Δεν έχει κλείσει τίποτα, αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved