Ελένη Δήμου: «Εγώ δεν θα πήγαινα καν αλλά είναι λάθος αυτή η λάσπη που δέχεται η Γλυκερία»
Media

Ελένη Δήμου: «Εγώ δεν θα πήγαινα καν αλλά είναι λάθος αυτή η λάσπη που δέχεται η Γλυκερία»

Στούντιο 4: Η Ελένη Δήμου, ήταν σήμερα 2/6 καλεσμένη στην ΕΡΤ και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, έδωσε τη δική της απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχεται η Γλυκερία μετά την απόφασή της να συμμετέχει σε φεστιβάλ στο Ισραήλ.

Άκης Γκολφίδης: «Tο Λενιώ μου το βλέπω άβαφτο και ατημέλητο»! Χέρι-χέρι με τη Δήμου στο Στούντιο 4

elenh.jpg


«Η Γλυκερία πάει χρόνια στο Ισραήλ, όπως έχει πάει και ο Γιώργος Νταλάρας και άλλοι καλλιτέχνες. Θα μου πεις, μπορεί να είναι λάθος η στιγμή, όμως θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι μπορεί να έχει γίνει η συμφωνία για το φεστιβάλ ένα χρόνο πριν και τώρα να μην μπορεί να το ακυρώσει. Θεωρώ ότι είναι πολύ λάθος αυτή η λάσπη που δέχεται η Γλυκερία, διαφωνώ. Είναι τόσο καλό παιδί», είπε αρχικά η Ελένη Δήμου.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι δεν φαντάστηκε ότι θα γίνει τόσος ντόρος. Εγώ δεν θα πήγαινα καν. Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Δήμου: «Ήρθαν να μου κάνουν συνέντευξη και έκλεψαν την κολόνια από το μπάνιο»

Λύγισε η Ελένη Δήμου για τον Μανώλη Λιδάκη: «Δε θα του συγχωρέσω ποτέ ότι έφυγε έτσι ξαφνικά»

Ελένη Δήμου: Η σπάνια τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Άκη Γκολφίδη

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved