Ξέσπασε η Χρηστίδου κατά του Γιώργου Λιάγκα - «Αν στείλεις εσύ εξώδικο, θα στείλουμε κι εμείς»
Η Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκε δημόσια για τη νέα “κόντρα” που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Τίνα Μεσσαροπούλου.
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» σχολίασε με αιχμηρό ύφος τις δηλώσεις του παρουσιαστή για την ταπεινότητα και το εξώδικο που φέρεται να σκέφτεται να στείλει, ώστε να μην τον “παίζουν” σε άλλες εκπομπές.
Χαμός στο Πρωινό -Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη! Λιάγκας: «Είναι χοντρή ηλιθιότητα»

«Αν βγω να πω “είδατε τις άλλες που κάνουν είσοδο και εγώ δεν κάνω, είδατε πόσο ταπεινή είμαι;”, αυτόματα αναιρείς αυτό που έχεις κάνει», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα για το ότι δεν γιορτάζει τα γενέθλιά του λόγω ταπεινότητας.
Και συνέχισε με νόημα:
«Από τη στιγμή που και εσείς κριτική κάνετε και εσείς σχολιάζετε, μπορούν όλες οι εκπομπές να σας έχουν στη σκαλέτα τους. Γιατί αν εσύ στείλεις εξώδικο να μην σε έχει κανένας, θα πρέπει να στείλουμε και εμείς εξώδικα να μη μας παίζει κανένας και μετά θα ψάχνουμε όλοι θέματα. Οπότε ας μην το κάνουμε. Τι λες;».
Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Χείμαρρος ο Λιάγκας: Είναι απίστευτο να απολογηθώ & γι'αυτό; Με κρίνετε για πράγματα που φαντάζεστε…
Λιάγκας: Απίστευτο! Κέρδισε δώρο από το Πρωινό, αλλά δεν το πήρε ποτέ - «Ντροπή, μας ξεφτίλισαν»
«Με διέλυσε η συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου – Ήταν γροθιά στο στομάχι»