Josephine:«Είμαι εδώ και περίπου έναν χρόνο μόνη μου - Δεν πιστεύω ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει»»
H Josephine ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον χωρισμό της από τον Νίνο, αλλά και για τον έρωτα στη ζωή της.
«Όταν ζεις κάτι έντονο, μετά θέλεις καιρό να πενθήσεις, να ξαναβρείς τον εαυτό σου, όχι ότι τον έχει χάσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Είμαι ένα κορίτσι που δεν κρύβω κάτι. Δεν κρύβομαι», ενώ για τις σχέσεις είπε: «Οι σχέσεις κάνουν κύκλο. Εγώ ήθελα χρόνο, είμαι σχεδόν έναν χρόνο μόνη μου, το είχα ανάγκη».

Και υπογράμμισε: «Οι σχέσεις είναι έτσι. Αγαπάς, μετά μισείς λίγο και αγαπάς πάλι. Τα βλέπω όλα σαν μια ροή της ζωής. Δεν πιστεύω ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει, πιστεύω ότι πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου».

Μάλιστα, η τραγουδίστρια μίλησε στον Αρναούτογλου και για τον φόβο της μοναξιάς, το ιδανικό «παρεάκι» που φαντάζεται στο πλευρό της, αλλά και τον ρόλο που παίζει η ελευθερία στις προσωπικές της σχέσεις.
Διαβάστε επίσης:
Ζόζεφιν: Η σχέση με τη μητέρα της & ο έρωτας στη ζωή της
Ζόζεφιν: Για ποιο λόγο να μην πω το “Υπάρχω”; Τραγουδάω ό,τι θέλω και ό,τι εκφράζει την καρδούλα μου
Φαντασμαγορική πρεμιέρα για Αργυρό & Josephine! Η «βροχή» από λουλούδια & οι εντυπωσιακές εμφανίσεις