Media

Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τον Χαϊκάλη: «Μου είπε ότι αυτοί ήθελαν να καταστρέψουν τον Φιλιππίδη»

Με αφορμή τη δίκη Φιλιππίδη που συνεχίζεται σήμερα, 17 Ιουνίου, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τι είπε με τον Παύλο Χαϊκάλη “off the record” μιας και την Παρασκευή που μας πέρασε ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο Πρωινό.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Εγώ μετά τη συνέντευξη, κάθισα με τον Παύλο Χαϊκάλη και μιλήσαμε μισή ώρα. Αυτό που off the record μου είπε είναι μία πεποίθηση, την οποία δεν ξέρω αν μπορέι να την αποδείξει, ούτε αν έχει κάποια στοιχεία, για το ποιοι έχουν λόγο, ή ποιες έχουν λόγο, να καταστρέψουν τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Και πρόσθεσε: «Μου λέει λοιπόν ο Παύλος Χαϊκάλης ότι αυτές οι γυναίκες με αυτούς τους άνδρες, για αυτούς τους λόγους, ήθελαν να καταστρέψουν τον Πέτρου Φιλιππίδη. Αυτό είναι η πεποίθησή του, δεν θα μπορούσε λοιπόν στο δικαστήριο, ή σε μια συνέντευξη να πει για την πεποίθησή του, γιατί δεν ξέρω αν μπορεί να την αποδείξει. Αυτό εννοούσε off the record, εγώ δεν δικαιολογώ τον Χαϊκάλη, λέω τι εννοούσε…»

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Χαϊκάλης τι πιστεύει; Ότι κάποιες άλλες κυρίες βρήκαν τις καταγγέλλουσες, γνωρίζοντας ότι έχουν ένα παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις εξώθησαν στο να πάνε στο δικαστήριο και μάλιστα, τους πρόσφεραν μια προστασία ισχυρών ανδρών, δικηγόρων κλπ. Όμως επειδή προφανώς δεν μπορεί να το αποδείξει, είναι μια εικασία που δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι. Επειδή μπορεί και να μην ισχύει, δεν την είπε ούτε στο δικαστήριο, ούτε στον “αέρα”».

Διαβάστε επίσης:

«Έκρηξη» Συρίγου για Χαϊκάλη: «Το να λέει “θα στα πω of the record” σημαίνει ότι κρύβονται πράγματα»

Χαϊκάλης: Ο Φιλιππίδης ήταν παντρεμένος - Και σου λέω ότι την πέφτει στα κορίτσια. Η άλλη τι κάνει;

Χαϊκάλης:Ήταν γνωστή η σχέση Φιλιππίδη – Παπαχαραλάμπους, υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να πω

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved