Media

Το σόι σου - Γιάννης Δρακόπουλος: «Ελπίζουμε να γίνει, αλλά δεν είναι και τόσο πιθανό»

Breakfast@Star: Για την επιστροφή της σειράς «Το σόι σου» μίλησε ο Γιάννης Δρακόπουλος, ο οποίος αγαπήθηκε μέσα από αυτή.

Ο ηθοποιός άφησε ερωτηματικά για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς του Alpha.

«Δεν ξέρω σε τι ακριβώς στάδιο βρίσκεται. Ελπίζουμε να γίνει, αλλά δεν είναι και τόσο πιθανό. Δεν γνωρίζω αν θα ενταχθεί στο δεύτερο μισό της νέα τηλεοπτικής σεζόν. Είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και δεν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία», είπε αρχικά ο Γιάννης Δρακόπουλος.

Δρακόπουλος: Όσο δεν ανακοινώνεται κάτι επίσημα για Το Σόι σου, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να...

Και συνέχισε: «Όλοι οι ηθοποιοί έχουμε συμφωνήσει με την παραγωγή και αυτή τη στιγμή περιμένουμε το τελικό ok του καναλιού. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα έχουν μία ευτυχή κατάληξη.

Εγώ προσωπικά δεν διάβασα τα σενάρια, αλλά ξέρω ότι ήταν πολύ καλογραμμένο και είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Άναψε σπίθα και θα υπάρξει απογοήτευση αν δεν γίνει. Αν δεν γίνει τώρα, μάλλον δύσκολα να γίνει. Ήταν η τελευταία ευκαιρία».

Διαβάστε επίσης:

Δρακόπουλος: «Με αναγνωρίζουν στον δρόμο αλλά δεν είμαι & ο Τζόνι Ντεπ να μη μπορώ να περπατήσω έξω»

Στιγμή ειλικρίνειας για τον Γιάννη Δρακόπουλο: «Το ''καλάμι' το καβαλάς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο»

Γιάννης Δρακόπουλος:Έβλεπα το «Game of thrones» έλεγα πόσο ήθελα να δω το κεφάλι μου να κόβεται

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved