Media

Grand Hotel - Ο Ρήγας έχει εξοργίσει τους τηλεθεατές: «Θέλω να σπάσω την τηλεόραση από τα νεύρα μου»

Ο Ρήγας έχει κλειδώσει την Αλίκη μέσα στο δωμάτιό τους στο Grand Hotel – κι όχι μόνο αυτό: την κακοποίησε βάναυσα και μετά την νάρκωσε.

Για να εξασφαλίσει ότι κανείς – ιδιαίτερα η Κυβέλη – δεν θα μπορέσει να τη βγάλει από εκεί μέσα, άλλαξε και την κλειδαριά.

Grand Hotel: Ο Ρήγας κρατά φυλακισμένη και ναρκωμένη την Αλίκη

Όταν η Κυβέλη προσπάθησε να παρέμβει, καθώς επισκέφτηκε τον Ρήγα στο γραφείο του για να του ζητήσει ψυχραιμία, εκείνος δεν συγκινήθηκε. Ήταν αποφασισμένος να συνεχίσει την εκδίκηση: “Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι τον απέρριψε, τον υποτίμησε", αλλά πλέον ετοιμάζεται να πληρώσουν όλοι.

Οι τηλεθεατές δεν θα μπορούσαν παρά να εκφράσουν την οργή τους στα social media:

“Πω πω μ@λάκες θα την σπάσω την τηλεόραση από τα νεύρα μου #GrandHotel”
“Θέλω τόσο να του ρίξω μια μπουνιά του Ρήγα όταν λέει κάτι τέτοια 😡😡”
“Μη με εκδικείσαι μέσω της κόρης μου.. πίστεψα ότι είσαι πολύ καλύτερος από τους άλλους άνδρες… διπλής ανάγνωσης #grandhotel Σ’ευχαριστω ήρωα μου…προστάτη μου…”
“η Κυβέλη τον δουλεύει μέσα στα μούτρα!! #GrandHotel”
“με απατησε λεει…βρε delulu το ιδιο εκανες…αλλα ξεχασα….Εισαι αντρας και το κεφι σου θα κανεις #grandhotel”
“Εσύ τι έκανες ρε Μ@@@@@@ Πήγες με την Μάνα της ΣΙΧΑΜΑ 😡😡 #Grandhotel”
“στα δωσα ολα και εμεινα στον ασσο….με φωνη Δαφνης #grandhotel”

Η ένταση χτυπά κόκκινο και οι εξελίξεις αναμένονται εκρηκτικές.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved