Μαμά στα κρυφά – Αρνόκουρος: «Έχουμε αγγίξει πολλά δύσκολα θέματα»
Media

Μαμά στα κρυφά – Αρνόκουρος: «Έχουμε αγγίξει πολλά δύσκολα θέματα»

Μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από δραματικές σειρές, αλλά τη φετινή σεζόν ο Κωνσταντίνος Αρνόκουρος μας απέδειξε ότι μπορεί να ελίσσεται με ευχέρεια σε όποιον ρόλο κι αν του αναθέσουν, όπως αυτόν του Μάρκου, του δόκιμου δικηγόρου, στην κωμωδία της ΕΡΤ «Μαμά στα κρυφά», τον οποίο και απολαμβάνει δεόντως.

Από τις «Άγριες μέλισσες», τον «Όρκο» και τον «Παράδεισο των κυριών», που είναι κατεξοχήν δραματικές σειρές, φέτος μας απολαμβάνουμε σε μια κωμωδία. Ωραία η έκπληξη που μας επιφυλάξατε.

«Και για μένα ήταν πολύ ευχάριστο. Επιτέλους! Η αλήθεια είναι ότι ήθελα κάτι πιο χαρούμενο. Όχι ότι δεν ήταν ωραίες οι προηγούμενες συνεργασίες μου. Κάθε άλλο. Απλώς το πλαίσιο είναι διαφορετικό και η δημιουργική διαδικασία πιο απολαυστική. Το είχα ανάγκη».

konstantinosarnokouros_1594140078_2348139629378864081_847642542.jpg

Πάντως, αν και το «Μαμά στα κρυφά» είναι μια χαριτωμένη σειρά, θίγονται πολύ σοβαρά ζητήματα.

«Πράγματι, έχουμε αγγίξει πολλά δύσκολα θέματα, όπως τη θέση της γυναίκας στην εργασία, τη μητρότητα, την απώλεια, την ασθένεια, την κατάχρηση εξουσίας από τους υφισταμένους, όσον αφορά τους κεντρικούς ήρωες, και άλλα που αφορούν τους πελάτες του δικηγορικού γραφείου. Είναι πολλά τα κοινωνικά ζητήματα που τίθενται. Όταν μου έγινε η πρόταση να παίξω στη σειρά, άρχισα να βλέπω τα πρώτα επεισόδια για να πάρω μια ιδέα, και τελικά τα παρακολούθησα όλα με μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτή η σειρά έχει υπέροχους ανθρώπους όσον αφορά στο καστ, αλλά και πολύ δυνατό σενάριο από τον Πάνο Αμαραντίδη και έμπειρη και συνάμα πολύ φρέσκια σκηνοθετική ματιά από τον Νίκο Ζαπατίνα. Και τα παιδιά της Primavisione, της εταιρείας παραγωγής του Διονύση Παπαγιωτόπουλου, που τον ευχαριστώ, είναι εξαιρετικά».

konstantinosarnokouros_1654513914_2854592075178547939_847642542.jpg

Παρά το δύσκολο πλαίσιο στο οποίο κινείται η σειρά, τη χαρακτηρίζει η αισιοδοξία.

«Πράγματι, γιατί το θέμα είναι το πώς αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα. Η προσέγγιση που γίνεται στη σειρά είναι πολύ όμορφη».

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved