Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Κινήθηκα νομικά, αλλά δεν ζήτησα χρήματα, το λήξαμε με μια δημόσια συγγνώμη»
Media

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Κινήθηκα νομικά, αλλά δεν ζήτησα χρήματα, το λήξαμε με μια δημόσια συγγνώμη»

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μίλησε στο Πρωινό όταν κινήθηκε νομικά μετά από  ένα χυδαίο σχόλιο στα social media, ενώ αποκάλυψε ότι τρεις δικοί του άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή πριν ανέβει στη σκηνή. 

«Τρεις φορές μου έχει συμβεί να χάσω δικούς μου ανθρώπους λίγο πριν βγω στη σκηνή. Και κλασικά η μητέρα μου δεν θα μου το πει μετά, θα με πάρει δύο λεπτά πριν ανέβω στη σκηνή και θα μου πει “πάει ο θείος σου”, μετά ήμουν σκουπίδι», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

tsouvelas.jpg

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν συζητήσεις για κάτι τηλεοπτικό, αλλά δεν λέω κάτι αν δεν ανακοινωθεί από το κανάλι. Θα έχει να κάνει με κωμικά και υποκριτικά στοιχεία. Μου έγραψαν σε σχόλιο “τράβα πήδα από το παράθυρο”. Κινήθηκα νομικά, αλλά δεν ζήτησα χρήματα. Το λήξαμε με μια δημόσια συγγνώμη».

Αποκαλυπτικός ο Τσουβέλας: «Συζητάω για μία ωραία δουλειά στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν»

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Κάποια στιγμή θα προδώσω το κοινό μου και...»

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Είχα ένα κενό. Εκείνα τα 20 δευτερόλεπτα ήταν περίπου 9 λεπτά για εμένα»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved