Μαίρη Αυγερινοπούλου για Rolling Stones: «Τρεις μέρες ο,τι τους έλεγα ήταν στρατιωτάκια»
Καλεσμένες στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης, 24 Ιουνίου 2025, η Μαίρη Αυγερινοπούλου και η αδερφή της Γωγώ.
Οι δύο αδελφές παραχώρησαν μια απολαυστική συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκαν στη μακρά πορεία τους στον χώρο των media.
Μεταξύ άλλων, μίλησαν και για τις σημαντικές συναυλίες που έχουν διοργανώσει, καθώς και για τις συνεργασίες τους με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Δεν δίστασαν μάλιστα να σχολιάσουν με χιούμορ και ειλικρίνεια τη διαφορά στη συμπεριφορά των καλλιτεχνών, αποκαλύπτοντας πως –κατά τη γνώμη τους– οι Έλληνες είναι πιο «παράξενοι» και απαιτητικοί από τους διεθνείς συναδέλφους τους.

«Έχει αλλάξει τελείως η δημοσιογραφία. Τώρα δημοσιογραφία είναι τα πεσίματα» σημείωσε η Μαίρη Αυγερινοπούλου, με την αδερφή της να λέει: «Εμείς είχαμε μια τεράστια ατζέντα, σαν τούβλο, την οποία είχαμε αποκτήσει με πολύ ιδρώτα. Τι σημαίνει αυτό. Είχαμε ένα τηλέφωνο ηθοποιού ή τραγουδιστή ή άλλης προσωπικότητας, που τον είχαμε γνωρίσει, παίρναμε το σταθερό και λέγαμε το όνομά μας και ήταν πολύ σημαντικό. Τώρα είναι τα γραφεία Τύπου».
«Οι Έλληνες καλλιτέχνες έχουν πιο πολλές παραξενιές από ο,τι έχουν οι ξένοι. Όταν είχαν έρθει οι Rolling Stones στην Ελλάδα, όταν κατέβηκαν από τα αεροπλάνα, υπήρχε μια υπεύθυνη επικοινωνίας όλου του tour. Αυτή με κοίταξε και τους είπε ότι “Αυτή είναι που κουμαντάρει στην Ελλάδα την επικοινωνία”. Δεν με ρώτησαν ποτέ “Ποια είσαι;”. Τρεις μέρες ό,τι τους έλεγα ήταν στρατιωτάκια, γιατί οι ξένοι έχουν μάθει πως πρέπει να υπακούν σε κάποιους κανόνες. Οι Έλληνες ενδεχομένως επειδή είναι στη χώρα τους ή επειδή γνωριζόμαστε, έχουν πιο πολλές παραξενιές. Δεν μιλάω για όλους. Η Μαρινέλλα πρώτη πάει στις πρόβες και φεύγει τελευταία. Ξέρει όλο το πρόγραμμα απέξω. Ο Αντώνης Ρέμος σκηνοθετεί τα πάντα, ακούει τα πάντα», είπε η Μαίρη Αυγερινοπούλου.