Σάσα Σταμάτη: Η πρώτη ανάρτηση που έκανε μετά την αποχώρηση από το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα
Media

Σάσα Σταμάτη: Η πρώτη ανάρτηση που έκανε μετά την αποχώρηση από το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα

Να αποχωρήσει από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αποφάσισε η Σάσα Σταμάτη σχεδόν δύο μήνες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του Πρωινού στον ΑΝΤ1. 

Η ίδια επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και μερικές ώρες αργότερα εμφανίστηκε στο Instagram ιδιαίτερα ευδιάθετη, στην πρώτη ανάρτηση που έκανε.

Στην κάμερα του OPEN είχε πει: «Ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν ανυπομονώ. Ανυπομονώ να πάω για μπάνιο. Δεν είμαι εκπρόσωπος Τύπου κανενός. Να πω καλή αρχή στην Ιωάννα, την αγαπώ πάρα πολύ. Έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση. Μπορεί να μην κάνουμε παρέα αλλά έχουμε πει πάρα πολλά στο τηλέφωνο».

Παραίτηση από το Πρωινό πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν - Εκτός ΑΝΤ1 η Σάσα Σταμάτη

Η δημοσιογράφος, που αποχώρησε σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από το «Πρωινό», κοινοποίησε στο Instagram ένα στιγμιότυπο μαζί με το ανιψιό της Γιάννη μέσα από το πλοίο ταξιδεύοντας στην Κρήτη.

sasa-stamati-proti-fotografia-meta-tin-apoxorisi-1.jpg

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μάνεσης για τηλεθέαση: Ευχόμαστε να σπάσει το απόστημα και να σταματήσουν τα στημένα παιχνίδια

Μαλέλης: «Πάει στη Σκορδά το Mega... Ο Λιάγκας πρέπει να προσέχει να μην περνάει το όριο...»

Λευτέρης Πανταζής: Διέκοψε το πρόγραμμα στο Breakfast@Star: «Δεν μπορώ, σταματήστε το» - Τι συνέβη;

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved