Media

Άγιος έρωτας - Ο Γιώργος Καραμίχος μπαίνει στη σειρά - Η ανακοίνωση του Alpha

Ο «Άγιος έρωτας» επιστρέφει με έναν ακόμη πιο καθηλωτικό κύκλο και εξελίξεις που συγκλονίζουν.

Οι συγκρούσεις των χαρακτήρων βρίσκονται στο κόκκινο, την ίδια στιγμή που νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους, αλλάζοντας για πάντα τις ισορροπίες στη μικρή Στέρνα.

Ο Γιώργος Καραμίχος καταφθάνει στη μικρή πόλη ως Ηλίας Παναγόπουλος, ο δικηγόρος που αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Κυριάκου Παυλίδη.

Ο Ηλίας είναι γέννημα θρέμμα Στερνιώτης, μεγαλωμένος φτωχικά, με έναν πατέρα που δούλευε στα χωράφια των Βαρελάδων και μια μάνα που ήταν μοδίστρα. Πέρασε δύσκολα αλλά χωρίς να του λείψει η αγάπη από την οικογένειά του.

Γιώργος Καραμίχος: Συγκλονίζει για τη μάχη με τον καρκίνο – «Το να με αγαπήσω ήταν αναγκαιότητα»

Λίγο πριν τελειώσει το σχολείο ερωτεύτηκε τη Χριστίνα, την πολιόρκησε και τελικά την κατέκτησε. Διατήρησαν μια κρυφή σχέση για αρκετό καιρό, όμως ήξερε καλά πως οι γονείς της δεν θα τον αποδεχόντουσαν ποτέ. Έτσι, μόλις τέλειωσε το σχολείο αποφάσισε να φύγει για την Αθήνα με τη φιλοδοξία να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο.

Είναι έξυπνος, εύστροφος και διαθέτει χιούμορ. Δείχνει καλοσυνάτος, όμως, δεν αφήνει περιθώρια να τον αμφισβητήσει κανείς. Έχει αυτοπεποίθηση, νιώθει σιγουριά για τον εαυτό του και κινείται με την άνεση του πλούσιου ανθρώπου της καλής κοινωνίας. Δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έκανε οικογένεια, παραμένοντας ένας περιζήτητος εργένης.

«Άγιος έρωτας», τα πάθη επιστρέφουν πιο δυνατά από ποτέ!

Διαβάστε επίσης:

Άφωνη η Μπάρκα με την on air αποκάλυψη ηθοποιού - «Το 2025 μπορεί και να παντρευτώ»

Λευτέρης Βαμβακάρης: Ο μακροβιότερος παίκτης στην ελληνική tv!Διεκδικεί 187.500 ευρώ στο Πες τη λέξη

Γιώργος Καραμίχος για Μάρκο Σεφερλή: Δεν ανέφερα κανένα όνομα στη συνέντευξη

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved