Η γη της ελιάς: Ο Μιλτιάδης στέλνει μήνυμα στον Στάθη και τα προδίδει όλα: «Η κόρη σου με απάτησε»
Media

Η γη της ελιάς: Ο Μιλτιάδης στέλνει μήνυμα στον Στάθη και τα προδίδει όλα: «Η κόρη σου με απάτησε»

Οι ανατροπές δεν έχουν τέλος στη «Γη της ελιάς». Στα νέα επεισόδια του 5ου κύκλου ο Μιλτιάδης στέλνει μήνυμα στον Στάθη και του αποκαλύπτει πως η Βασιλική τον απάτησε με άλλον άντρα.

Στο πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA θα δούμε τις αντιδράσεις των κατοίκων της Μάνης σχετικά με την πράξη του Μιλτιάδη να παρατήσει τη Βασιλική στα σκαλιά της εκκλησίας την ημέρα του γάμου τους.

Η γη της ελιάς: Ο Στάθης μαθαίνει τη σχέση Ιουλίας- Τζον και η προδοσία δεν θα περάσει έτσι!

miltiadis-gi-tis-elias.jpg

'Ολοι είναι έξαλλοι με τον νεαρό. Μάλιστα η Μαργαρίτα ξεσπάει, λέγοντας πως δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί αυτό που έκανε. Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από τη Μάνη, καθώς αισθάνεται την ανάγκη να μείνει μακριά από όλους και ειδικά από τη Βασιλική, η οποία τον πλήγωσε με τον χειρότερο τρόπο. Στο μεταξύ, η κοπέλα αισθάνεται μεγάλη ντροπή, και ο Στάθης, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της, προσπαθεί να δείχνει ήρεμος, ενώ μέσα του βράζει, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μιλτιάδης ρεζίλεψε την κόρη του. Οι μέρες περνούν και η Βασιλική δείχνει συντετριμμένη, ενώ όλοι προσπαθούν να τη στηρίξουν. Τα πρόσωπα του στενού της περιβάλλοντος σκέφτονται συνεχώς πιθανά σενάρια που οδήγησαν τον Μιλτιάδη σε αυτή την πράξη.

Κωνσταντίνος Χειλάς: Ο αδερφός της Χριστίνας Χειλά – Φαμέλη μπαίνει στη Γη της Ελιάς

vasiliki

Και ενώ ο τελευταίος βρίσκεται μακριά από όλους, αισθάνεται την ανάγκη να εκδικηθεί τη Βασιλική, αλλά και να δώσει εξηγήσεις στον πατέρα της για την πράξη του. Έτσι, στέλνει ένα μήνυμα στο κινητό του Στάθη. Όταν ο άντρας διαβάζει «Η κόρη σου με απάτησε», χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Μιλτιάδης λέει αλήθεια και, όπως θα δούμε, σε έξαλλη κατάσταση, ζητάει εξηγήσεις από τη Βασιλική. Συγκεκριμένα, ο Στάθης απαιτεί από την κόρη του να του πει όλη την αλήθεια!

Γη της ελιάς: Η Άννα σκοτώνει τους βιαστές της

stafanos-vasiliki-1.jpg

Η Βασιλική ξαφνιάζεται και προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη, ενώ παράλληλα σκέφτεται αν έφτασε η στιγμή να εξομολογηθεί την αλήθεια για την κρυφή της σχέση με τον Στέφανο.

Διαβάστε επίσης:

Γη της Ελιάς: «Βόμβα»! Ανδρέας και Μιλτιάδης εγκαταλείπουν τη Μάνη

Γη της ελιάς: Στο νέο κύκλο ο Στέφανος χωρίζει τη Βασιλική

Γη της ελιάς: Όσα θα συμβούν στους ήρωες τα πρώτα επεισόδια της σειράς

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved