Media

«Στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» έδωσα την ψυχή μου και αυτό το κατάλαβε ο κόσμος»

Η Λίλιαν Αρχοντή άνοιξε την καρδιά της σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου στο κοινό μέσα από επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ, μίλησε για τη συνεργασία της με τον Χάρη Ρώμα ενώ παράλληλα, αναφέρθηκε και στη βαθιά πίστη της στον Θεό.

Μου είπες ότι νιώθεις ευγνώμων και ευχαριστείς τον Θεό. Πιστεύεις ότι σε βοήθησε να ακολουθήσεις αυτόν το δρόμο στη ζωή σου;

Το πιστεύω απόλυτα. Επειδή χόρευα και τραγουδούσα, η μαμά μου ήθελε να γίνω ηθοποιός. Όλα ξεκίνησαν από τη μανούλα μου. Ήθελα να γίνω ηθοποιός. Στο σχολείο ήμουν πάντα πρώτη στις απαγγελίες και όλοι έλεγαν «μπράβο» στη μητέρα μου, με θαύμαζαν και με χειροκροτούσαν στις σχολικές παραστάσεις. Αλλά ναι, ήταν θέλημα Θεού. Γιατί όλα μου ήρθαν ευλογημένα. Είχα σπουδαίους δασκάλους στην υποκριτική. Τον Τίτο Βαρδή, τον Χρήστο Τσάγκα, τον Άγγελο Αντωνόπουλο και δασκάλες την Ελένη Χατζηαργύρη, την Εύα Κοταμανίδου, την Ντόρα Τσάτσου.

Λίλιαν Αρχοντή: Ήταν τόσο οδυνηρό αυτό που ζήσαμε και να μην το βιώσει κανένας παιδί και γονιός

Έχεις παίξει στο θέατρο με σπουδαία ονόματα, αλλά από την τηλεόραση και το «Κωνσταντίνου και Ελένης» του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά έγινε γνωστή. Σε ενοχλεί αυτό;

Στον Χάρη Ρώμα και στην Άννα Χατζησοφιά, που μου έγραψαν τον ρόλο της Φιόνας στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», χρωστάω την αναγνωρισιμότητα μου και τους ευχαριστώ. Φυσικά και δεν με ενοχλεί. Το αντίθετο. Ήταν ένας ρόλος στον οποίο έδωσα την ψυχή μου και αυτό το κατάλαβε ο κόσμος.

Ήταν ο ρόλος της ζωής μου και από αυτόν με αγάπησε ο κόσμος. Είναι κομμάτι της ζωής μου πολύ σημαντικό. Και όταν με φωνάζουν «Φιόνα, μοναδική μου αγάπη», θα με πειράξει αυτό; Είναι πολύ όμορφο. Μου λένε μαμάδες που έρχονται στο θέατρο με παιδάκια: «Για να φάει, πρέπει το μεσημέρι να δει Κωνσταντίνου και Ελένης». Να μη χαρώ γι’ αυτό; Τιμή μου και καμάρι μου.

Διαβάστε επίσης:

Λίλιαν Αρχοντή: To σπαρακτικό αντίο της τηλεοπτικής Φιόνας στον σκηνοθέτη του Κωνσταντίνου & Ελένης

Λίλιαν Αρχοντή: Η αποκάλυψη για το Κωνσταντίνου και Ελένης 24 χρόνια μετά - «το μωρό του Μάνθου…»

Λίλιαν Αρχοντή: «Χώρισα όταν ήμουν έγκυος, ο μπαμπάς της κόρης μου δεν συμμετείχε στο μεγάλωμά της»

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved