GEORGE XANTHINAKIS
Media

Φαμέλη: «Είμαι 32 χρονών κι έχω δεχθεί σχόλια τύπου “καλύτερα να πάρουμε μια πιτσιρίκα για τον ρόλο»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη που συζητήθηκε και θα συζητηθεί.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι παρά το γεγονός ότι είναι ακόμα πολύ νέα, έχει ήδη δεχτεί ηλιακό ρατσισμό στη δουλειά της.

  • Πώς είναι η Χριστίνα εκτός δουλειάς, εκτός στούντιο και κάτω από τη σκηνή;

Επιδιώκω να έχω χρόνο για τον εαυτό μου γιατί τα τελευταία χρόνια έχω δουλέψει πολύ. Γι’ αυτό, είμαι ευγνώμων που πλέον μπορώ να ρυθμίζω τη δουλειά μου στο θέατρο και στην τηλεόραση προκειμένου να μου μένει λίγος προσωπικός χρόνος.

Είναι μια πολυτέλεια να έχω ένα Σαββατοκύριακο ελεύθερο ώστε να μπορώ να αφιερώνω χρόνο στους φίλους μου, στο σύντροφό μου και σε μένα. Στόχος μου είναι να βρίσκω αυτή την ισορροπία.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Δεν με φρόντιζα, δεν με αγαπούσα. Απουσίαζα λίγο και από το σώμα μου

  • Στο χώρο σας τελικά υπάρχει ο λεγόμενος «ηλικιακός ρατσισμός»;

Ναι, ειδικά στις γυναίκες. Κι εγώ που είμαι 32 χρονών και θεωρώ ότι είμαι μια νέα γυναίκα έχω δεχθεί σχόλια τύπου «καλύτερα να πάρουμε μια πιτσιρίκα για τον ρόλο».

Κι αν αυτό συμβαίνει σε μένα και σε συνομήλικές μου, φαντάζομαι πώς σκέφτονται για τις μεγαλύτερες γυναίκες. Ναι, υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός, και στο επάγγελμά μας ακόμα περισσότερο γιατί επικρατεί η ανάγκη για τελειότητα. Τι θα πει όμως «τελειότητα»;

Πηγή: vita

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη: Τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή στο πιο χαρακτηριστικό σημείο του προσώπου της

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο σύντροφός της, Γιώργος Ζώης, την φωτογραφίζει με μπικίνι

«Συγχαρητήρια αγάπη μου» - Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη περήφανη για τον σύντροφό της, Γιώργο Ζώη

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved