Αντώνης Κανάκης: Θρίλερ με το συμβόλαιό του - Τι συμβαίνει;
Media

Αντώνης Κανάκης: Θρίλερ με το συμβόλαιό του - Τι συμβαίνει;

Ο Αντώνης Κανάκης βρίσκεται στην τελική ευθεία των συζητήσεων με τον ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς το προηγούμενο συμβόλαιό του έχει λήξει.


Από τις αρχές Ιουλίου γίνονται διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον παρουσιαστή και στο κανάλι του Αμαρουσίου για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με την Espresso, το σενάριο να συνεχιστεί το περσινό μοντέλο με παρουσία τόσο στον ΑΝΤ1 όσο και στο ΜΑΚ TV θεωρείται πλέον απίθανο. Το πείραμα με τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» στις 20.00 στον ΑΝΤ1 και «Vinyλιο» ζωντανά στις 23.00 στο ΜΑΚ TV αποδείχθηκε πολύ πιο απαιτητικό και εξαντλητικό από όσο αρχικά είχε υπολογιστεί, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται από αυτό το σχήμα όλη η δημιουργική ομάδα από τη Θεσσαλονίκη.

arvila10075-1068x712.jpg

Πλέον αυτά που μένουν να καθοριστούν είναι η συχνότητα και ο τρόπος προβολής των σατιρικών εκπομπών στον ΑΝΤ1. Η πλευρά του Κανάκη, όπως λέγεται στη συμπρωτεύουσα, επιθυμεί να επιστρέψουν και οι τρεις εκπομπές: «Ράδιο Αρβύλα», «Boomers» και το εναλλακτικό πολιτιστικό «Vinyλιο» στον ΑΝΤ1.

kanakis.jpg

Αυτό, βέβαια, απαιτεί προσεκτικό συντονισμό, αφού στο κανάλι θα προστεθούν και οι νέες εκπομπές.
Πάντως, οι συζητήσεις γίνονται σε καλό κλίμα και στόχος είναι να βρεθεί η χρυσή τομή. Εφόσον υπάρξει τελική συμφωνία, οι «Ράδιο Αρβύλα» αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, στις αρχές Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Μόνο Ant1 φέτος οι Ράδιο Αρβύλα; Τα σενάρια της επιστροφής και η πρεμιέρα

Σοκαρισμένος ο Κανάκης: «Το αγάπησα αυτό το παιδί, θα μου λείψει πολύ, δεν θα τον ξεχάσω»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved