Media

Exathlon – Έξαλλος ο Άρης Σοϊλέδης: «Δεν δέχομαι να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι το 2025»

Η ένταση καλά κρατεί στην μπλε ομάδα του Exathlon, με τον Άρη Σοϊλέδη να δείχνει ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη συμπεριφορά της συμπαίκτριάς του, Καρολίνας Καλύβα.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18/9 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ο παίκτης των Μπλε δεν έκρυψε την αγανάκτησή του για την κατάσταση, δηλώνοντας μπροστά στην κάμερα πως οι σχέσεις του με την Καρολίνα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες.

“Το θέμα με την Καρολίνα το έθιξα διότι έχω προσπαθήσει πολλές φορές να έρθω σε διάλογο στο σπίτι και δεν έχω βγάλει καμία απολύτως άκρη, όπως κανένας από την ομάδα. Επειδή δεν βλέπω να καταλαβαίνει ότι συνεχώς προσβάλλει κόσμος μες στο σπίτι, έπρεπε να το πω. Μπας και την ακούσει λίγο και έρθει στα συγκαλά της” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Exathlon: Εκτός αγώνα η Ιωάννα με εντολή γιατρού - «Έχει βγει η πέτσα από...»

“Δεν γίνεται να την αφήνουμε να προσβάλλει συνέχεια κόσμο μες στην ομάδα. Βασικά μπορεί κάποιοι να το δέχονται, εγώ όμως δεν το δέχομαι. Δεν δέχομαι να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι το 2025 και να σου λένε ότι θέλουν να ευθυγραμμίσεις τα δόντια σου ή “έχεις μούσι γιατί έχεις προγούλια”. Ποιος τα λέει αυτά τη σήμερον ημέρα;”.

“Για να καταλάβει ο κόσμος, μην μας περάσει για τρελούς, είναι σαν να πάω εγώ στην ομάδα και να λέω στα κορίτσια: “Δώρα μου, πρέπει κάνεις ένα χειρουργείο στη μύτη γιατί είναι χάλια η μύτη σου” ή “Στέλλα μου, μήπως πρέπει να φτιάξεις τα αυτιά σου γιατί πετάνε;”. Ξέρετε τι θα γινόταν έξω αν το έλεγα εγώ αυτό; Γιατί να το δεχθούμε, ας πούμε, από την Καρολίνα;” συμπλήρωσε, ακόμα, ο παίκτης των Μπλε για την Καρολίνα Καλύβα στο Exathlon του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

Exathlon: Μπλε ή πορτοκαλί η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση;

Exathlon: Ένας αγώνας επιβράβευσης, το διασκεδαστικό έπαθλο & το μεγάλο λάθος του Καραγκούνια

Λιανός: Η ενόχληση on camera - «Υπάρχει αρνητικό πρόσημο στις ερωτήσεις και δεν μ’ αρέσει αυτό»

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved