Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Έχω βρεθεί σε σχέση χειραγώγησης – Είχα το σύνδρομο της μαϊμούς»
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε στο Buongiorno που ήταν καλεσμένη για την κακοποιητική σχέση που έχει βιώσει στο παρελθόν και την επιλογή να είναι μόνη της.
«Έχω βρεθεί σε τέτοια σχέση κι είναι δύσκολο να βρεις τον εαυτό σου και να μαζέψεις τα κομμάτια. Το καταλαβαίνεις όταν συμβαίνει. Σου λέει ότι δεν είσαι ικανή. Η κακοποίηση έχει πολλά πόδια. Με αυτόν τον τρόπο που το συζητάμε είναι χειριστικό. Θέλει δύναμη, να βρεις τα πατήματά σου και να πεις ότι μέχρι εδώ είμαι.» είπε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Και πρόσθεσε: «Το άντεξα ένα χρόνο. Οι δικοί μου άνθρωποι είναι πάντα εκεί να με βοηθούν για όλα. Εγώ προσωπικά τα λέω όλα στους φίλους μου. Έχω φίλους που δεν θα με κρίνουν. Σε βοηθούν να μην τα κρύβεις και να τα λες. Μου είχαν πει ότι έχω χάσει τον εαυτό μου και μαζί τον βρήκαμε.»
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου ανέφερε:«Είμαι συνειδητά εδώ και ένα χρόνο μόνη μου. Είχα τον σύνδρομο της μαϊμούς, αυτό που φεύγουμε από τη μία σχέση και πιάνουμε την άλλη από κλαδάκι σε κλαδάκι και νιώθουμε πιο δυνατές όταν είμαστε μαζί με ένα σύντροφο.
Αποφάσισα να σταματήσω να κάνω τη μαϊμού κι είπα ότι θα πρέπει να κάτσεις μόνη σου, να βρεις ποια είσαι, να σε αγαπήσεις και να σε συμαθήσεις. Δεν με αγαπώ και με συμπαθώ όλες τις μέρες, αλλά το βρίσκω. Θέλω να είμαι πιο κοντά στο ιδανικό που έχω στο κεφάλι μου και δεν θα κάνω εκπτώσεις. Είμαι λίγο κλειδωμένη ακόμα» και αποκάλυψε ότι κάνει ψυχοθεραπεία.
Διαβάστε επίσης:
Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Ο Βασάλος μου λέει ότι είμαι “γλειφτράκι” με τη Σίσσυ αλλά…»
Βάλια Χατζηθεοδώρου: Έγινα έξαλλη όταν είδα το δημοσίευμα. Με χρέωσαν ως σχέση του, εκείνος γελούσε
Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Ήταν η πρώτη φορά που άκουγα τέτοια σχόλια και μαγκώθηκα»