Γρηγόρης Αρναούτογλου για Λιάγκα: «Ο Γιώργος δε θα έρθει καλεσμένος μου! Δεν ταιριάξαμε ποτέ...»
Λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του 10ου κύκλου του The 2Night Show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Το ’χουμε» και τον Χάρη Λεμπιδάκη, ανοίγοντας τα χαρτιά του για θέματα που απασχολούν το τηλεοπτικό κοινό.
Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να τοποθετηθεί για ακόμη μία φορά σχετικά με τις πρωινές εκπομπές, εκφράζοντας ξεκάθαρα ότι υπάρχουν στοιχεία που τον ενοχλούν στον τρόπο με τον οποίο στήνονται σήμερα.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα, ξεκαθαρίζοντας για ακόμη μια φορά πως οι δυο τους δεν υπήρξαν ποτέ φίλοι.
«Αυτή τη στιγμή, αν έρθει κάποιος από τη Νέα Ζηλανδία και τον βάλεις να ανοίξει την ελληνική τηλεόραση, χωρίς φωνή, και βλέπει μόνο εικόνες, θα νομίζει ότι βλέπει την ίδια εκπομπή, παίζουν τα ίδια θέματα. Αλλάζει λίγο μόνο το σκηνικό, παίζουν λίγο διαφορετικά πλάνα και αλλάζουν πρόσωπα. Εγώ το έχω στο μυαλό μου τι θα έκανα, βλέπω και τον κόσμο πόσο λαχταράει γι’ αυτή την ιστορία με τα παιχνίδια…» είπε αρχικά για τις πρωινές εκπομπές.
Πρεμιέρα απόψε για τον Β’ Κύκλο του RoadShow - Ποιος είναι ο πρώτος προορισμός του Αρναούτογλου;
Για τη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα ανέφερε: «Δε θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας ο πρώτος μου καλεσμένος. Κάποια στιγμή ακούστηκε το όνομά του, αλλά δε θα είναι για κάποιους λόγους που θα τους συζητήσουμε άλλη φορά. Με τον Γιώργο Λιάγκα συναντιόμαστε, λέμε μια καλημέρα, μια καλησπέρα. Θα μπορούσαμε να βρεθούμε για συνέντευξη. Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του The 2Night. Υπήρχε η ιδέα να έρθει για τα 10 χρόνια τώρα, αλλά για κάποιους λόγους δε θα έρθει. Δεν κάνουμε παρέα έξω. Δεν υπάρχει καμία τέτοια διάθεση. Δεν ταιριάξαμε ποτέ σε αυτό το σημείο. Μια καλημέρα πάντα θα την πούμε».
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνει απόψε, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου πρεμιέρα με την ταξιδιωτική του εκπομπή «The Roadshow».
Διαβάστε επίσης:
Αρναούτογλου: «Μετά από αυτό, στα 33 μου αποφάσισα να μην ξαναπώ ψέματα ποτέ ξανά στη ζωή μου»
Αρναούτογλου: «Έχουν γίνει τηλεστάρ δικηγόροι & αστυνομικοί» – Οι συμπάθειες, η τηλεθέαση & το άγχος
Δημήτρης Σταρόβας: Ο λόγος που δεν έδωσε την πρώτη συνέντευξη μετά το εγκεφαλικό στον Αρναούτογλου