Media

Πανόπουλος – Λαζάρου: «Δεν πάμε να χτυπήσουμε καμία Γερμανού & καμία Γιάμαλη! Θα φανεί στο τέλος»

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησαν την Κυριακή στο OPEN ο Δημήτρης Πανόπουλος και η Μάρτζυ Λαζάρου.

Οι δύο παρουσιαστές του ΣΚΑΪ αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό που καλούνται να αντιμετωπίσουν τη φετινή σεζόν, ενώ ο Δημήτρης Πανόπουλος αποκάλυψε και τις επαφές που είχε το περασμένο καλοκαίρι για μια πιθανή συνεργασία με την Κατερίνα Καραβάτου.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Πανόπουλος παραδέχθηκε αρχικά πως “το καλοκαίρι κάναμε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 αλλά δεν προχώρησαν. Στην πρώτη σύσκεψη για την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου ήμασταν σε διαδικασία συζητήσεων, έτσι κι αλλιώς ήταν δυο εκπομπές που ήρθε η μία πίσω από την άλλη. Δηλαδή τελείωσε η μία εκπομπή, ήταν μια εβδομάδα και μετά ξεκίνησε η επόμενη οπότε αναγκαστικά στο μεσοδιάστημα έγιναν συζητήσεις. Δεν προχώρησε αλλά έχω εξαιρετικές σχέσεις με όλους, δεν δημιουργήθηκε κάποιο θέμα”

Τσολάκη για κόντρα Πανόπουλου – Γερμανού: «Δεν κατάλαβα ποτέ τα υπονοούμενα μετά από καιρό»

“Διαχρονικά η Ναταλία Γερμανού έχει επιτυχημένη εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Έχω περάσει τρία χρόνια από εκεί, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Θα φανεί στο τέλος της χρονιάς τι έχουμε κάνει, θα μετρήσουμε τις εκπομπές για το τι απήχηση είχαν”.

“Δεν πάμε να χτυπήσουμε τη Γερμανού, ούτε καμία Γερμανού, ούτε καμία Γιάμαλη, ούτε καμία άλλη εκπομπή. Πάμε να κάνουμε μια εκπομπή, να δώσουμε άλλη μία επιλογή στον κόσμο” διευκρίνησε, με τη σειρά της, η Μάρτζυ Λαζάρου.

Όσον αφορά, τέλος, το περίφημο… “γίνεται και καλύτερα” που χρησιμοποίησε το δίδυμο στο τρέιλερ για τη νέα του εκπομπή, ο Δημήτρης Πανόπουλος υπογράμμισε τα εξής. “Το τρέιλερ γιατί γίνεται; Γίνεται για να επικοινωνήσεις κάτι που είναι να ξεκινήσει. Έχουν σταματήσει να προβάλλονται τα τρέιλερ περίπου έναν μήνα και ακόμα το συζητάμε. Αν ο σκοπός ήταν η επικοινωνία, το τρέιλερ πέτυχε τον σκοπό άρα δεν ξέρω γιατί να μην το ξανακάναμε”.

Διαβάστε επίσης:

Πανόπουλος για Ναταλία Γερμανού: «Εγώ την είπα terminator, εγώ θα το ανατρέψω;»

Πανόπουλος σε Λιάγκα: «Όταν είσαι της δουλειάς, έστω να κοιτάξεις τον συνάδελφο μπορείς»

Τηλεθέαση 13/9: Τι «αέρας φύσηξε» για Πανόπουλο - Λαζάρου στην πρεμιέρα τους

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved