Γιάννης Μπέζος: «Δεν θέλω να ξαναβγώ! Δεν έχω πια όρεξη να το κάνω, όταν λέω ποτέ, το τηρώ»
Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Μπέζος. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να μην συμμετάσχει ξανά σε καλοκαιρινές περιοδείες.
«Δεν θέλω να ξαναβγώ καλοκαίρι σε περιοδεία, γιατί κουράστηκα λίγο, δεν με γοητεύει πια. Είναι η 16η περιοδεία αυτή που έκανα! Έχω μείνει στα ίδια δωμάτια ξενοδοχείων πολλά χρόνια, έχω μάθει τους εστιάτορες με τα μικρά τους. Δεν έχει κανένα νόημα πια! Δεν είναι και το πιο απλό αυτές οι μετακινήσεις», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.
Μπέζος: «Δεν μου εμφανίζονται πια με το μικρόφωνο, εξαφανίζονται-Η ανοησία παραμένει στην τηλεόραση»

Ο Γιάννης Μπέζος είπε στη συνέχεια: «Όταν βγαίνεις καλοκαίρι και παίζεις στην περιφέρεια, βγαίνεις γιατί κάτι έχεις να πεις. Νομίζω ότι έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καινούργιο που θα δημιουργήσει μια έκπληξη, σε μένα πρώτα πρώτα, για να μπορέσω να τη μεταφέρω στους θεατές. Το να γυρίσω όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι τα Χανιά και να κάνω 45-50 παραστάσεις, δεν μπορώ. Νιώθω ότι δεν έχω την όρεξη πια να το κάνω».
Κλείνοντας, ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε: «Όταν λέω ποτέ, το τηρώ! Δεν θα το έλεγα εύκολα. Κουράστηκα με την πρώτη πιάτσα που πήγα, είπα ότι δεν θέλω να ξανάρθω. Η καθημερινότητα έξω από την Αθήνα δεν μου λέει κάτι, με κουράζει. Αν μου πουν ότι πρέπει να πάω περιοδεία 45 πιάτσες για έναν σκοπό που είναι ζωής και θανάτου, θα πάω. Αλλά η επιθυμία μου είναι να μην πάω».
Διαβάστε επίσης:
Η επιστροφή της «ελίτ» στη μικρή οθόνη
Γιάννης Μπέζος: Η αντίδραση on camera – «Δεν θα απαντήσω σε άλλες ερωτήσεις»
Οι μοναδικές ερμηνείες Μπέζου - Ζουγανέλη στη συναυλία για τον Μπιθικώτση και ο Σταύρος Ξαρχάκος