Το απαραίτητο φως – Κολοβός: Ήμουν τυχερός που μου δόθηκε αυτός ο χαρακτήρας
Media

Το απαραίτητο φως – Κολοβός: Ήμουν τυχερός που μου δόθηκε αυτός ο χαρακτήρας

Τον έχουμε απολαύσει τηλεοπτικά περισσότερο σε κωμωδίες, και να που ήρθε μια σειρά και μάλιστα εποχής, «Απαραίτητο φως», για να αναδείξει τον Αναστάση Κολοβό με ένα διαφορετικό ρόλο.

Αποζητούσατε αυτήν την ευκαιρία, που σας δόθηκε στο «Απαραίτητο φως»;

«Νομίζω ότι κάθε ηθοποιός την αναζητάει, αλλά υπάρχουν άνθρωποι, όπως η σύντροφός μου και πολύ καλοί φίλοι, που θεωρούν ότι το ατού μου είναι το δράμα. Απλώς, μέχρι στιγμής το ποτάμι με έχει πάει προς την κωμωδία. Ήταν θέμα συγκυριών το να χαρακτηριστώ κωμικός ηθοποιός από τους ρόλους, που μου δόθηκαν».

Πένθος για τον Αναστάση Κολοβό: «Στα γενέθλιά σου μου ανακοίνωσαν ότι σε βρήκαν σε νεκροτομείο»

1759496703698-81029848-kolovos.jpg

Πάντως, μάς έχετε αποδείξει ότι ανήκετε στην κατηγορία των ηθοποιών, που έχουν υποκριτική ευελιξία

«Υπάρχει μια αντικειμενική αλήθεια σε αυτό. Κωμικοί ηθοποιοί έχουν κάνει με μεγάλη επιτυχία δραματικούς ρόλους, αλλά σπάνια θα δούμε το αντίθετο από δραματικούς ηθοποιού. Ήμουν τυχερός που μου δόθηκε αυτός ο χαρακτήρας στο "Απαραίτητο φως". Τον χάρηκα τον Γιάννη, όπως χάρηκα και τη συνεργασία μου με τον σκηνοθέτη Λάμπη Ζαρουτιάδη, αλλά και με την Μιρέλλα Παπαοικονόμου, που έγραψε το σενάριο με την Κάτια Κισσονέργη. Δεν είχα δουλέψει ξανά μαζί της και τη λάτρεψα, επίσης ήταν υπέροχος ο διευθυντής φωτογράφισε Γιάννης Δρακουλαράκος αλλά και η ενδυματολόγος Μαρία Κοντοδήμα».

anastasis-kolovos-3.jpg

Η σειρά εκτυλίσσεται σε δύο διαφορετικές εποχές, αυτή της γερμανικής κατοχής και στη δεκαετία του 2000. Εσείς κινήστε στο παρελθόν. Υποδύεστε έναν αφανή ήρωα από τους πολλούς, που έδρασαν με κίνδυνο της ζωής τους για την απελευθέρωση

«Μου αρέσει, όπως το θέτετε, γιατί αυτό συμβαίνει και στη ζωή μας. Πολλοί άνθρωποι έκαναν και κάνουν σπουδαία πράγματα για την εξέλιξη της ανθρωπότητας και το όνομά τους δεν έρχεται ποτέ στο φως. Στη σειρά, που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ντορίνας Παπαλιού, εκτυλίσσονται συγκινητικές σκηνές, όπως αυτή, που ο Γιάννης λέει στη Λουίζ να μην του αποκαλύψει πού μένει, γιατί δεν θέλει να το μαρτυρήσει, σε περίπτωση, που πιαστεί και τον βασανίσουν. Και φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να υποδυθεί κάποιος έναν άνθρωπο στην Κατοχή, που ζει κάτω από τον φόβο και την πείνα»

Πηγή tv24

Αναστάσης Κολοβός: «Δεν υπάρχουν αναπηρίες, αλλά ανάπηρες κοινωνίες»

Αναστάσης Κολοβός: «Δεν γουστάρω τις ταμπέλες στη ζωή μου»

Αναστάσης Κολοβός: «Είμαι σχεδόν 30 χρόνια στη δουλειά και ξέρω πόσο αναλώσιμοι είμαστε»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved