Ο Μιχαήλ Στέλιος αποχωρεί από τη «Φάρμα» μετά από συγκλονιστική μονομαχία
Η ένταση χτύπησε κόκκινο στο αποψινό επεισόδιο της «Φάρμας», με το αγώνισμα «Ηράκλειες Στήλες» να μετατρέπεται σε αρένα ψυχικής και σωματικής δοκιμασίας.
Ο Μιχαήλ Στέλιος και ο Δημήτρης Ζήκος στάθηκαν αντίπαλοι, ακίνητοι, αποφασισμένοι, με μοναδικό όπλο την αντοχή και τη συγκέντρωση.
Η Φάρμα: Συνεχίζονται οι εντάσεις! Επιθέσεις κατά μέτωπο! «Ψεύτη άνθρωπε»
Η σιωπή της στιγμής διακοπτόταν μόνο από τον ήχο της ανάσας και το τρίξιμο των σχοινιών. Ξύλινες βάσεις, δεμένα χέρια και βλέμματα που δεν έπαιρναν στιγμή από τον στόχο. Όμως σε αυτό το απαιτητικό τεστ αντοχής, ο Μιχαήλ Στέλιος ήταν εκείνος που λύγισε πρώτος, παραδίδοντας τη θέση του στη «Φάρμα».
Με εμφανή τη συναισθηματική φόρτιση, δήλωσε:
«Το μυαλό μου έφευγε... δεν ήμουν πραγματικά εκεί. Σαν να πάλευα με δύο κόσμους, και τελικά νίκησε ο έξω. Όταν το κατάλαβα, τα χέρια μου άφησαν το σχοινί.»
Ο Δημήτρης Ζήκος, παρότι κέρδισε τη μονομαχία, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την αποχώρηση του αντιπάλου του:
«Ήθελα πολύ να συνεχίσω, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Δεν πανηγυρίζω τη νίκη. Ο Μιχαήλ είναι από τους ανθρώπους που ήθελα να μείνουν στη Φάρμα. Ο σεβασμός παραμένει.»
Ο κακός χαμός στη Φάρμα: «Πήγαινε πλύνε τα πιάτα νούμερο»
«Ένιωσα το σπάσιμο της στάμνας στην καρδιά»–Είδαν την πόρτα της εξόδου της Φάρμας με βαριά ήττα
Φάρμα: Χαμός στο X για το υφάκι της στον Γιώργο – «Μαναφούκι ο κρητικός! Πάει το ντεκαπάζ»