Media

Αννίτα Πάνια: «Μιλήσαμε με τον Βλάσση Μπονάτσο δυο μέρες πριν "φύγει"»

Η Αννίτα Πάνια, αναφέρθηκε στον αέρα της ραδιοφωνικής της εκπομπής στον Βλάσση Μπονάτσο.

Η ίδια κάθε φορά που έχει εκπομπή, κάνει παράλληλα και live στο Tik Tok και έτσι το Buongiorno πήρε το απόσπασμα και το πρόβαλε σήμερα.

«Συμπληρώνονται 21 χρόνια από τον θάνατό του. Θυμάμαι ότι δυο μέρες πριν φύγει ο Βλάσσης, μιλήσαμε στο τηλέφωνο, το βράδυ», είπε αρχικά η Αννίτα Πάνια.

Αννίτα Πάνια: Ο Καρβέλας είναι εξωγήινος - Την πρώτη φορά στην τηλεόραση βγήκα με το τζιν ξεκούμπωτο

Και συνέχισε: «Έχουμε δουλέψει και μαζί, κάναμε το “Με φόρα” στον ΑΝΤ1 τότε. Αυτό που μπορώ να πω για τον Βλάσση είναι ότι ήταν το πιο ροκ άτομο που γνώρισα ποτέ. Γνήσια ροκ, δηλαδή ανεπιτήδευτο πλάσμα.

Ταλαντούχος, γοητευτικός, ροκ. Ένας πολύ γλυκός άνθρωπος καλής ποιότητας άνθρωπος, ο οποίος δεν είχε καθόλου το κουτσομπολιό και τη μεταφορά της πληροφορίας από δω εκεί. Ένας φίλος που μπορείς να του πεις τα πάντα και να μην τα μάθει ποτέ κανείς. Το χάρηκα, το ευχαριστήθηκα με τον Βλάσση αλλά πιο πολύ μείναμε σαν φίλοι δυνατοί παρά σαν συνεργάτες».

Διαβάστε επίσης:

Αννίτα Πάνια: Δεν πάει ο νους σας πόσο χρονών είναι – «Δεν έχω καταλάβει ότι είμαι…»

Πάνια: «Με χαλάει πολύ όλο αυτό με τον Μαζωνάκη» - Η... περίεργη σχέση με Καρβέλα-Βίσση & ο γιος της

Πάνια για Μαζωνάκη:Βρίσκω φρικτό, τραγικό και θλιβερό, αν ήμουν ο Γιώργος, θα...

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved