Σίσσυ Χρηστίδου: Αποθεώνει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - «Είναι ο νούμερο ένα παρουσιαστής»

Instagram / sissychristidou & NDPPHOTO 

Media

Σίσσυ Χρηστίδου: Αποθεώνει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - «Είναι ο νούμερο ένα παρουσιαστής»

Τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με την ομάδα της στην εκπομπή της Χαμογέλα και Πάλι. 

Η ίδια θέλησε να σχολιάσει την ειλικρινή του εξομολόγηση, ειδικά όταν μίλησε για τα χρόνια που πάλευε με το σκοτάδι και την αποχή του από την τηλεόραση.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αν συνέχιζα το πρωινό, θα είχα πολύ κακό τέλος» - Η μάχη με την κατάθλιψη

arnaoutoglou-ndp-1200x675.jpg

«Δεν μπορούν να το κάνουν όλοι. Αν βγεις ο Πρωινός Καφές και δεν τον κάνει ο Γρηγόρης, θα είναι πικρός. Δίνει τη δική του ταυτότητα. Ακόμα κι ο «Εκατομμυριούχος», έχει γίνει του Γρηγόρη. Δεν του αρέσει ούτε το σχόλιο ούτε το κουτσομπολιό. Δεν εννοεί ούτε το Breakfast@star, ούτε σε κάτι που υπάρχει τώρα. Εννοεί συνεντεύξεις, μαγειρική κι ότι δεν σχολιάζουμε τους άλλους. Είναι άλλη η λογική του Πρωινού Καφέ, τα μεσημεριανά σχολίαζαν», είπε χαρακτηριστικά.Από το Εκατομμυριούχος μέχρι τις late night συνεντεύξεις του, “γράφει” πάνω του.

Όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος διαφώνησε λέγοντας πως κάνει πάρα πολλές εκπομπές, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν δίστασε να πάρει θέση:

«Είναι ο πιο επιτυχημένος ξεκάθαρα. Είναι πολύ τιμητικό που του λένε να κάνει αυτό ή το άλλο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καταξίωση και να πηγαίνουν καλά όλες οι εκπομπές σου.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν είναι μαμάκιας, απλώς είναι πολύ... δεμένος»

Η δημόσια καταγγελία του Αρναούτογλου - «Δες εδώ, να ντρέπεσαι! Έλα ρε Ελλαδάρα!»

Αρναούτογλου: «Δεν πτοούμαι! Είμαι τόσο θρησκόληπτος που δεν έκανα σ@ξ κάθε Τετάρτη και Παρασκευή»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved