Άγιος Έρωτας: Ο Μαρκόπουλος χαστούκισε τη Σοφία και το Χ έκανε πάρτι
Στο νέο επεισόδιο του Άγιου Έρωτα, η Σοφία βιώνει μια βαθιά εσωτερική σύγχυση, καθώς αναμνήσεις από το παρελθόν αρχίζουν να επιστρέφουν.
Οι στιγμές που φέρνει στο μυαλό της την κάνουν να αμφιβάλλει για τον εαυτό της και να νιώθει ξανά τραύματα που νόμιζε πως είχε αφήσει πίσω της.
Ο Παύλος Μαρκόπουλος φαίνεται να εκμεταλλεύεται τη στιγμή. Η ψυχολογική πίεση της Σοφίας κορυφώνεται, ενώ οι αναμνήσεις της από τη μέρα του βιασμού της γίνονται όλο και πιο ζωντανές, και κάποιες από αυτές συνδέονται άμεσα με τον ίδιο τον Μαρκόπουλο.
Ούτε Άγιος έρωτας, ούτε Porto leone: Αυτή η σειρά του Alpha σαρώνει με 1.203.000 τηλεθεατές

Η Σοφία δεν μπορεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά της και αρχίζει να τον κατηγορεί έντονα. Η αντίδραση του Μαρκόπουλου, όμως, είναι σκληρή, της δίνει μια απρόσμενη σφαλιάρα, αφήνοντας τη Σοφία να νιώσει τρόμο.
Η σκηνή κορυφώνεται με την ένταση να γίνεται αφόρητη, καθώς η ψυχολογική πίεση και ο φόβος κυριεύουν τη Σοφία. Οι τηλεθεατές παρακολουθούν καθηλωμένοι την εξέλιξη της ιστορίας, περιμένοντας να δουν πώς θα αντιμετωπίσει η ηρωίδα τις σκληρές καταστάσεις.
Δείτε τα σχόλια:
Διαβάστε επίσης:
Άγιος έρωτας: Συγκλονίζει η συνέχεια - Η Σοφία σε νευρικό κλονισμό!
Άγιος Έρωτας: Η Σοφία ξεπέρασε και επίσημα τη γραμμή της λογικής & το Χ ψάχνει «ζουρλομανδύα»
Άγιος έρωτας - Η Χλόη είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει την κόρη της