Το σόι σου - Η Σάντρα και η Χαρά μεγάλωσαν! Οι σπουδές, η σχέση μεταξύ τους και το spoiler
Media

Το σόι σου - Η Σάντρα και η Χαρά μεγάλωσαν! Οι σπουδές, η σχέση μεταξύ τους και το spoiler

Το σόι σου - Λίγο πριν τη μεγάλη επιστροφή, η Βάσια Γκολφινοπούλου και η Ηλιάνα Γαλάνη, η Σάντρα και η Χαρά, οι αγαπημένες κόρες του Σάββα και της Λυδίας, μάς συστήνονται.

Πώς νιώθουν για το νέο ξεκίνημα της σειράς;

«Για μένα είναι ένα μεγάλο deja vu, έχουν περάσει έξι χρόνια αλλά είναι και σαν να μην πέρασε μια μέρα», λέει η Βάσια.

Το σόι σου: Τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια

«Εκτός από deja vu, νιώθω και λίγο περίεργα που πέρασαν έξι χρόνια και είμαι πάλι εδώ, βλέπω τα στούντιο που είναι σχεδόν ολόιδια και λέω “πού είμαι τώρα”». συμπληρώνει η Ηλιάνα.

soi-4.jpg

«Επειδή ακουγόταν κάθε χρόνο η φήμη ότι μπορεί να ξαναξεκινήσει ποτέ δεν το πίστεψα 100% και μόλις ενημερώθηκα επίσημα ότι θα ξεκινήσει, “έμεινα”», λέει η Ηλιάνα.

«Όταν έμαθα ότι θα ξεκινήσει ήμουν στο εξωτερικό και σηκώνω το τηλέφωνο και με ρωτάνε από την παραγωγή αν θέλω να συμμετέχω, δεν το περίμενα καθόλου αλλά είμαστε πολύ χαρούμενες που είμαστε πάλι εδώ» λέει η Βάσια.

soi-3.jpg

Η Βάσια σπουδάζει στο 4ο έτος της Νομικής και η Ηλιάνα ασχολείται με τα social media και θέλει να σπουδάσει marketing. Όσο για την υποκριτική, τη Βάσια ίσως μελλοντικά να την ενδιέφερε να ασχοληθεί με αυτό το χώρο, ενώ η Ηλιάνα μετά τη σειρά ήθελε να αποστασιοποιηθεί καθώς ξεκινούσε το Λύκειο, «σκέφτηκα ότι αφού έχουμε κάποιες βάσεις μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε κι αργότερα».

Τώρα που ξαναβρεθήκανε έχουν γίνει δυο καλές φίλες, «είμαστε ανεξάρτητες, μπορούμε να κανονίσουμε να βγούμε όποτε θέλουμε, δε θα ‘χουμε τη μαμά και το μπαμπά… ακριβώς όπως και στη σειρά. Είναι η φίλη μου, θα την δω στα γυρίσματα, θα της πω τα προβλήματά μου και είμαι πάρα πολύ τυχερή που την έχω για αδελφή μου στη σειρά» θα πει η Βάσια.

hliana-galanh-basia-gkolfinopoyloy.jpg

Όσο για το αν έχει αλλάξει το «Σόι» που θα δούμε ξανά στις οθόνες μας, «δεν είναι πολύ διαφορετικό από το «Σόι» που ξέρουμε. Είναι η μετεξέλιξη μιας οικογένειας με ίδιους ρόλους και λίγες μικροαλλαγές, όπως εμείς που μεγαλώσαμε και δεν πηγαίνουμε πια σχολείο, για μένα δεν έχει καμία διαφορά», επισημαίνει η Βάσια.

Το σόι σου: Οι «Χαμπέοι» εμφανίστηκαν στη Γερμανού και έδωσαν spoiler για το πρώτο επεισόδιο

Μίρκα Παπακωνσταντίνου – Ιωάννα Ασημακοπούλου για Σόι σου: «Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα»

Το σόι σου: Οι «Τριαντάφυλλοι» στην Ναταλία Γερμανού – «Μετά από 6 χρόνια παύσης μεγαλοπιανόμαστε…»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved