Πουρέγκα για Μια νύχτα μόνο: Η Ελένη έχει περάσει δύσκολα & η φιλία της με την Αρετή δεν θα χαλάσει
Η Μαριάννα Πουρέγκα ήταν καλεσμένη στο Buongiorno και μίλησε για τη σειρά που πρωταγωνιστεί, Μία νύχτα μόνο και τον ρόλο της.
Όπως ανέφερε, η φιλία της Ελένης με την Αρετή είναι ακλόνητη, ακόμη κι αν ο Σταύρος μπει ανάμεσά τους δημιουργώντας μια σπίθα ζήλιας.
Αρχικά είπε: «Είμαι κολλητή φίλη της Αρετής. Δουλεύουμε μαζί με την Αρετή στην κατασκευαστική εταιρεία. Βρέθηκε σε δύσκολη θέση και την έφερα να βρει δουλειά. Είμαι δίπλα της σε όλα! Η Ελένη είναι πολύ τρυφερή, στοργική αλλά είναι λίγο ανασφαλής, αμήχανη.
Έχει περάσει δύσκολα, έχει περάσει μια δύσκολη φάση με την αδελφή της. Είναι πληγωμένη, σαν προδοσία με την ευρύτερη έννοια του όρου. Η ανασφάλειά της βγαίνει στις αδύναμες στιγμές, δεν μπορεί να διαχειριστεί απόλυτα τα πράγματα, με νηφαλιότητα».
Παρότι η Ελένη θα ταραχτεί βλέποντας τον Σταύρο να δείχνει ενδιαφέρον προς την Αρετή, η φιλία τους παραμένει σταθερή και ακλόνητη.
Και τόνισε: «Η φιλία τους δεν θα χαλάσει, βάζει πάνω από όλα την φιλία τους. Για αυτό τα βιώνει αμήχανα και τα ξεσπάει αλλού. Δεν θα ξεσπάσει ποτέ στην Αρετή! Ο Σταύρος δεν είναι απόλυτα ερωτικός απέναντι στην Ελένη. Είναι αυτό που έχουμε στη ζωή μας έναν άνθρωπο που είναι δίπλα μας, και θέλουμε το δίπλα που δεν μας θέλει και είναι πιο μυστήριο».
Μια νύχτα μόνο: Εξελίξεις επεισοδίου, τρέιλερ και σχόλια τηλεθεατών: «Ο ερωτισμός τρυπά την οθόνη»
Γιάννης Βούρος: «Μου λένε "μου προκαλείς τρελό εκνευρισμό, είσαι πάρα πολύ κακός, έλεος!"»
Μια νύχτα μόνο: «Δεν ανήκεις σε αυτό το σπίτι» - Φτιάχνει βαλίτσες και φεύγει