Καταπέλτης η Ράνια Τζίμα για Παναγιωτόπουλο: «Θα λέει ''με συγχωρείτε'' και θα πηγαίνει παρακάτω;»
Ποινή τριών ετών με αναστολή επιβλήθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο για τη δεύτερη υπόθεση revenge porn που εκδικάστηκε σήμερα το πρωί (18/11), σχετικά με τη δημοσιοποίηση ιδιωτικών στιγμών της πρώην συντρόφου του.
Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, η Ράνια Τζίμα ξέσπασε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να δοθεί κανένα ελαφρυντικό στον παρουσιαστή.
Λιάγκας κατά Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Βρε αθεόφοβε, την κόρη του φίλου σου;»
Η δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μιλάμε για τρεις γυναίκες, με την ίδια καταγγελία. Στις δύο υποθέσεις έχει καταδικαστεί και παρ’ όλα αυτά του δίνετε διαρκώς αναστολή και του δόθηκε και ελαφρυντικό. Δηλαδή, στις πόσες περιπτώσεις αυτός ο άνθρωπος θα έχει κάποια βαρύτερη επίπτωση; Πόσες γυναίκες πρέπει να εκβιάσει; Θα δείχνει τις στιγμές των γυναικών στο διαδίκτυο και μετά θα λέει “με συγχωρείτε, έκανα λάθος”;»
Η τοποθέτησή της προκάλεσε αίσθηση, καθώς θέτει ευθέως ζήτημα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται τέτοιες υποθέσεις από το δικαστικό σύστημα.