Καινούργιου: «Μπαίνοντας σε μια άλλη φάση, θα προσπαθήσω να μην το κάνω αυτό»
Το πινγκ πονγκ απαντήσεων των παρουσιαστών θέλησε να σχολιάσει σήμερα 19/11 στη Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου.
Το να απαντά μέσα από την εκπομπή της είναι κάτι που και η ίδια έχει κάνει ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια. Φέτος το καλοκαίρι όμως κάθισε και σκέφτηκε και αποφάσισε να σταματήσει και να μην το ξανακάνει ποτέ.
«Θέλω να πω κάτι για αυτά που είπε ο Δημήτρης (Σαράντος). Συμφωνώ με αυτό που είπε, ότι δεν είναι ωραίο οι παρουσιαστές να απαντούν για τις προσωπικές τους κόντρες μέσα από την εκπομπή. Εγώ είμαι νομίζω ο ορισμός παρουσιάστριας που, όταν με ενοχλήσει κάτι που θα πουν, θα απαντήσω μέσα από την εκπομπή. Λάθος. Πάντα με συμβούλευε και ο Alpha “μην απαντάς”. Ο τηλεοπτικός “αέρας” δεν είναι δικός σου αλλά δυστυχώς δεν κρατιέσαι.
Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τον τσακωμό με τον Κουτσουμπή και τα μηνύματα της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου
Όσο όμως περνούν τα χρόνια και τώρα ωριμάζουμε και τα βλέπουμε… δηλαδή φέτος το καλοκαίρι εγώ κάθισα και σκέφτηκα τι λάθη έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Τι μπορείς να κάνεις; Καλό είναι, λοιπόν, αυτό που είπε ο Δημήτρης, και έχει απόλυτο δίκιο. Το κάνουνε πάρα πολλοί. Και ο Παπανώτας το κάνει, παραδείγματος χάρη, και άλλοι μπορεί να το κάνουν, και η Σταματίνα, δεν βγάζω κάποιον εκτός. Οι περισσότεροι παρουσιαστές το κάνουνε. Συνειδητοποιώ ότι κάνουμε λάθος. Δηλαδή, πραγματικά κάνουμε λάθος. Κάνουμε κακό στους εαυτούς μας», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
Και συνέχισε: «Έχεις ένα θέμα; Πάρ’ τον άλλον και λύσ’ το. Για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσεις τον τηλεοπτικό αέρα; Δεν σου λέω ότι εγώ είμαι αγία και δεν θα το ξανακάνω. Γιατί μπορεί πάλι να μην κρατηθώ. Όμως, όντως, το βλέπεις κι απ’ τα social πολλές φορές, να λένε οι τηλεθεατές, ρε παιδί μου, δεν μας ενδιαφέρει εσύ τι προσωπικό έχεις με τον άλλον. Μην απαντήσεις καθόλου, μην ασχολούμαστε. Δεν ασχολούμαστε. Ο τηλεθεατής δεν φταίει σε τίποτα και δεν τον νοιάζει τι μένος έχεις ή τι θυμάσαι και τι το ένα και τι το άλλο
Εγώ φέτος λοιπόν, φέτος και μετά από αρκετό ζεν το καλοκαίρι και μπαίνοντας και σε μια άλλη φάση, λέω όχι. Θα προσπαθήσω να μην το κάνω αυτό. Μπορεί να πει κι ο άλλος κάτι αισχρό για σένα και να νιώσεις την ανάγκη να απαντήσεις, κατάλαβες που καλό θα ήταν και πάλι… Η Μενεγάκη απαντούσε ποτέ μέσα από την εκπομπή της; Ποτέ. Μακάρι να καταφέρουμε όλοι αν το μειώσουμε αυτό».
Διαβάστε επίσης:
Καινούργιου: Το σχόλιο για τη διαφορά ηλικίας με τον Κουτσουμπή – «Ο άνδρας μου είναι μικρότερος»
Καινούργιου: «Έχουν γίνει τα πόδια μου σαν μπουκάλια» - Έδειξε την φουσκωμένη κοιλίτσα: «Μεγαλώνει»
Ζαρίφη για Καινούργιου: Η εγκυμοσύνη ιντριγκάρει, δεν είναι όμως μόνο αυτό στην περίπτωση της