Επικό σκηνικό στο Πρωινό - Έσπασε η καρέκλα του Λιάγκα: «Καιρός ήταν!»
Media

Επικό σκηνικό στο Πρωινό - Έσπασε η καρέκλα του Λιάγκα: «Καιρός ήταν!»

Το Πρωινό: Ο Γιώργος Λιάγκας αφού αποκάλυψε σήμερα 21/11 ότι ξεκίνησε γυμναστήριο, λίγη ώρα μετά έσπασε την καρέκλα του.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του στον ΑΝΤ1 ότι ξεκίνησε πρόσφατα γυμναστήριο και μάλιστα πηγαίνει δύο φορές την εβδομάδα, στην περιοχή της Γλυφάδας. Κάθε φορά που ο προπονητής του τον βάζει να γυμνάσει τα πόδια, την επόμενη μέρα σέρνεται.

Φαντάρος στον Πόρο ο Άγγελος Λάτσιος - Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τον γιο Μενεγάκη - Λάτσιου

liagas2.jpg

«Κάνουμε μερικές μ@κ@κιες καμιά φορά. Πήγα χθες και έκανα πόδια. Πάω δύο φορές τη βδομάδα, τη μία κάνω στήθος, την άλλη πόδια. Όταν κάνω πόδια, την επόμενη μέρα δεν μπορώ να τα πάρω κυριολεκτικά. Τι την θέλω τη γυμναστική; Κρίση ηλικίας», είπε μεταξύ άλλων.

Το σπάσιμο της καρέκλας

Λίγο πριν ξεκινήσει να λέει στο κοινό για τον διαγωνισμό της ημέρας, πήγε να σηκωθεί από το σκαμπό του και ξαφνικά εκείνο έσπασε.

«Αυτό ήταν, έπεσε η καρέκλα, έσπασε. Καιρός ήταν», είπε γελώντας.

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό:

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Βαφειάς: Το μπάρκο στα 17 & η αναφορά στον Λιάγκα: «Λέει συνέχεια για λεφτά & δεν μου αρέσει»

Ο Λιάγκας ξεκίνησε γυμναστήριο και σερνόταν: «Έκανα πόδια. Κρίση ηλικίας, τι τη θέλω τη γυμναστική;»

Λιάγκας για σύλληψη Ματσούκα: «Πάρτι στο διαδίκτυο! Ψοφάνε να κρεμάσουμε έναν επώνυμο»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved