Ρακιντζής καρφώνει Πλούταρχο: «Εξαρτάται τι δικαιώματα δίνεις για να αποκτήσεις εμμονική θαυμάστρια»
Happy Day: Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε στην πρεμιέρα του στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» και έκανε έμμεση αναφορά στον Γιάννη Πλούταρχο.
Ο τραγουδιστής με αφορμή και την πρόσφατη περιπέτεια που βίωσε ο Γιάννης Πλούταρχος, ρωτήθηκε για τις εμμονικές θαυμάστριες.
Μιχάλης Ρακιντζής: Η ηλικία, η καριέρα, η… πιλοτική και η προσωπική ζωή
«Νομίζω ότι όλα αυτά υπάρχουν αλλά εξαρτάται και από το τι δικαιώματα δίνεις. Δεν γίνεται, νομίζω, κανείς ξαφνικά εμμονικός. Εμμονικός θα γίνει, το βάζω και σε εισαγωγικά γιατί δεν είναι πραγματικότητα, όταν αποφασίσει ότι του αρέσει η μουσική και τα τραγούδια σου και σε ακολουθεί διαχρονικά», είπε ο Μιχάλης Ρακιντζής.
Και τόνισε: «Εννοείται πως εγώ δεν σκέφτηκα να ακολουθήσω τη νομική οδό και εννοείται ότι δεν την έχω ακολουθήσει και για άλλα πράγματα... Όπως για τραγούδια που μου παίρνουν, για παράδειγμα, για τα οποία κάνουν τους έξυπνους ότι τα έχουν γράψει εκείνοι. Ούτε γι’ αυτά έχω δώσει σημασία».
Διαβάστε επίσης:
Σοφία Αρβανίτη: Αποκάλυψε ποια μεγάλη της επιτυχία προοριζόταν για τον Μιχάλη Ρακιντζή
Μιχάλης Ρακιντζής: «Στην ελληνική μουσική πλέον δεν υπάρχει έμπνευση και συναίσθημα»
Μιχάλης Ρακιντζής: «Στην ελληνική μουσική πλέον δεν υπάρχει έμπνευση και συναίσθημα»