Media

«Έπεσε» το Netflix στην πρεμιέρα του Stranger Things – H oργή στο X και η απάντηση

Λίγη ώρα πριν την πολυαναμενόμενη άφιξη των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων της τελευταίας σεζόν του «Stranger Things», το Netflix… λύγισε.

Περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας), τη στιγμή που οι fans είχαν στηθεί μπροστά στις οθόνες τους περιμένοντας την πρεμιέρα, η πλατφόρμα κατέρρευσε για σχεδόν μία ώρα, προκαλώντας κύμα απογοήτευσης.

Σάλος στο Stranger Things - Η Millie Bobby Brown κατηγορεί τον David Harbour για παρενόχληση

Το πρόβλημα δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε την Ελλάδα. Πολλοί φανς που ξενύχτησαν για να δουν τα νέα επεισόδια βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια «νεκρή» πλατφόρμα.

Αν και ο Ross Duffer είχε προειδοποιήσει μέσω Instagram ότι το Netflix είχε ενισχύσει το bandwidth του κατά 30% για να αποφύγει τέτοιες δυσλειτουργίες, η πραγματικότητα τον διέψευσε.

Στα social media – και ειδικά στο Χ – η αντίδραση ήταν εκρηκτική. Χρήστες εξέφρασαν την οργή και την ανυπομονησία τους, με σχόλια όπως: «Netflix, φτιάξ’ το τώρα, αδερφέ! Τρία χρόνια περιμέναμε!».

Όταν τελικά το πρόβλημα λύθηκε, το ίδιο το Netflix δεν δίστασε να συμμετάσχει στο χαμό, κάνοντας retweet ένα μάλλον απότομο αλλά χιουμοριστικό σχόλιο:
«Το Stranger Things επέστρεψε, σκάστε όλοι!».

Σάλος στο Stranger Things - Η Millie Bobby Brown κατηγορεί τον David Harbour για παρενόχληση

Stranger Things: Αυτό είναι το συγκλονιστικό το επίσημο τρέιλερ της τελευταίας σεζόν

Netflix: 9 + 1 ταινίες που πρέπει να δεις! Κουβέρτα, ποπ κορν και… καλή θέαση

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved