Γιώργος Λιάγκας: «Ήταν πρόταση του ΑΝΤ1 και εγώ το δέχτηκα, ήταν λάθος» – Τι αποκάλυψε on air
Media

Γιώργος Λιάγκας: «Ήταν πρόταση του ΑΝΤ1 και εγώ το δέχτηκα, ήταν λάθος» – Τι αποκάλυψε on air

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής Το Πρωινό (2/12), ο Χάρης Λεμπιδάκης βρέθηκε στο πάνελ και μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες σχολίασαν την επικαιρότητα.

Σε κάποιο σημείο, η κουβέντα στράφηκε στην ώρα προβολής της εκπομπής και ο δημοσιογράφος ρώτησε ευθέως τον Γιώργο Λιάγκα για το αν επίκειται αλλαγή στο πρόγραμμα.

Γιώργος Λιάγκας: Καλωσόρισε τον Δεκέμβρη με βουτιά στη θάλασσα - Μετά το Πρωινό έφυγε για παραλία

liagkas-4.jpg

Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να παραδεχτεί πως, εκ των υστέρων, θεωρεί λανθασμένη την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση του ΑΝΤ1 για μετακίνηση της εκπομπής στις 9:00, αντί για το καθιερωμένο 10:00-13:00.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Ξέρεις κάτι τέτοιο; (αν τη νέα χρονιά θα αλλάξει ώρα το Πρωινό). Θα σου πω κάτι. Για την πρωινή εκπομπή είναι πιο σωστή ώρα το 10-1. Ήταν πρόταση του σταθμού το 9 με 12 και κάτι και εγώ τη δέχτηκα. Θεωρώ ότι έκανα λάθος που το δέχτηκα».

«Έχω πολύ καιρό να μιλήσω με τα στελέχη»

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, όταν ο Λεμπιδάκης ανέφερε πληροφορίες για το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου, ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την έκπληξή του. Υπογράμμισε πως δεν έχει καμία ενημέρωση από το κανάλι, λέγοντας πως έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την τελευταία φορά που συνομίλησε με τα υψηλόβαθμα στελέχη.

Οι αιχμές για την καθυστερημένη έναρξη

Ο παρουσιαστής έχει σχολιάσει αρκετές φορές, με χιούμορ αλλά και με νόημα, ότι το Πρωινό δεν ξεκινά πάντα στις 9:00 ακριβώς.
Πρόσφατα, μάλιστα, είχε πει:
«Καλή σας ημέρα! Τι ώρα είναι; 9 και 8;» και πρόσθεσε γελώντας: «Εντάξει… Σιγά σιγά θα πάμε και στην κανονική μας ώρα που είναι 10. Νομίζω είναι η σωστή ώρα».

Ο Γιώργος Λιάγκας, με τις σημερινές του δηλώσεις, άφησε για ακόμη μία φορά να εννοηθεί ότι θεωρεί τη μεταφορά της εκπομπής στις 9 μια μη λειτουργική επιλογή — και πως ενδεχομένως θα προτιμούσε την παλιά, «δοκιμασμένη» ζώνη.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved