Porto Leone: Η Γαλήνη αποκαλύπτει στον Γρηγόρη τη σχέση Άντζελας και Στράτου
Porto Leone: Η Γαλήνη, θέλοντας να προστατεύσει τον Γρηγόρη, του αποκαλύπτει πως η Άντζελα είχε δεσμό με τον Στράτο. Φυσικά ο νεαρός ρωτάει την αγαπημένη του αν είναι αλήθεια, και εκείνη, πανικοβλημένη, το αρνείται. Από την άλλη, η Αλεξάνδρα και ο Στελάρας πέφτουν θύματα απαγωγής.
Ο Γιάμαρης αποκαλύπτει στη Γαλήνη ότι η Άντζελα είχε σχέση με τον Στράτο και εκείνη μεταφέρει την πληροφορία εκεί που θεωρεί απαραίτητο και συγκεκριμένα στον Γρηγόρη, ο οποίος ξαφνιάζεται με την αποκάλυψή της μητέρας του.
Όμως είναι τόσο ερωτευμένος με την Άντζελα, που αποφασίζει να τη ρωτήσει ευθέως αν η πληροφορία που έμαθε ισχύει. Φυσικά η ερώτηση αυτή την ταράζει. Προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη και αρνείται πως είχε σχέση με τον Στράτο, με τον Γρηγόρη να την πιστεύει, αλλά η Γαλήνη είναι σίγουρη ότι αυτή η κοπέλα δεν μπήκε τυχαία στη ζωή του γιου της. Έτσι, οι επαφές μαζί της γεμίζουν υπονοούμενα.
Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα απολαμβάνει το γεγονός ότι ο Αντρέας θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ενώ συγχρόνως συνειδητοποιεί ποια είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του. Στο μεταξύ, ο Στελάρας δεν ξέρει πώς να αντιδράσει μπροστά στην ψυχολογική πίεση που δέχεται από το αφεντικό του, που του ζητάει συγκεκριμένες απαντήσεις προκειμένου να αποδείξει την αφοσίωσή του.
Αεράκης: Δίνει spoiler για το Porto Leone: «Θα αποκαλυφθεί μία προσωπική ιστορία του καπετάν Μανώλη»

Την επομένη ο Γιάμαρης πηγαίνει με την Καίτη στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Ζήσης και βρίσκει ένα στοιχείο που αλλάζει το αφήγημα της αστυνομίας. Ώρες αργότερα, η Γαλήνη, ταραγμένη από τον θάνατο του Ζήση, αναρωτιέται αν έκανε καλά που απέκρυψε από τον Γιάμαρη το ραντεβού τους στα ναυπηγεία, ενώ ο Γρηγόρης προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος.
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Βούλα τα χάνει όταν βλέπει τον Ορέστη να μπαίνει στην αυλή του σπιτιού της. Η ίδια συναντιέται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ορέστη και, με την παρότρυνση της Λένας, καλείται να του δώσει εξηγήσεις.
Παράλληλα, ο Καπετανάκος προσπαθεί για ακόμα μια φορά να μάθει από την Καίτη την αλήθεια για τις δοσοληψίες της με τη γυναίκα του και τον Στελάρα. Και ενώ ο τελευταίος είναι μαζί με την Αλεξάνδρα, δέχεται επίθεση. Οι άντρες του Ρόζου τούς απάγουν και τους κρατούν αιχμάλωτους σε μια αποθήκη. Ο Στελάρας έχει τραυματιστεί από τη σφαίρα που δέχτηκε και η Αλεξάνδρα τον περιποιείται.
Λίγο αργότερα ο Καστίλιας χάνει τη φωτογραφική μηχανή με την οποία είχε απαθανατίσει τη συνάντηση της Γαλήνης και του Γρηγόρη με τον Ζήση, ενώ ο Γιάμαρης έχει ήδη ζητήσει να του εμφανίσουν το φιλμ.
Διαβάστε επίσης:
Αεράκης στο gossip-tv: «Έχω απευθείας σύνδεση με τον Θεό-Με όλα αυτά τα αίσχη δεν θέλω να έχω σχέση»
Το νέο βίντεο Μπισμπίκη-Παππά & Αεράκη στο κρητικό γλέντι πριν το τροχαίο σαρώνει το διαδίκτυο
Αεράκης στο gossip-tv για τον Μπισμπίκη: «Έκανε ένα λάθος. Πάμε παρακάτω! Όλοι έχουμε αδυναμίες»
Πηγή: mytv