Media

Η αποκάλυψη Λιάγκα για Άγγελο Λάτσιο: «Αρρώστησε σοβαρά. Ήταν στο νοσοκομείο η Μενεγάκη & ο Λάτσιος»

Το Πρωινό: Μια αποκάλυψη για τον Άγγελο Λάτσιο, γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, έκανε σήμερα 4/12 στον αέρα της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ο νεαρός που υπηρετεί τώρα στο ναυτικό, αμέσως μόλις παρουσιάστηκε αρρώστησε πολύ, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να επιστρέψει πάλι στην Αθήνα, για να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό του ήταν συνεχώς οι γονείς του.

Ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη δεν έφυγαν στιγμή από δίπλα του, τις τρεις αυτές ημέρες που χρειάστηκε να παραμείνει στο Ναυτικό Νοσοκομείο.

Μενεγάκη: Αγκαλιά με τον Άγγελο στην ορκωμοσία – Οι φωτό με Λάτσιο, Παντζόπουλο & όλη την οικογένεια

«Χθες έγινε η ορκωμοσία του Άγγελου Λάτσιου. Ο Άγγελος παρουσιάστηκε πριν δύο εβδομάδες στον Πόρο, τον πήγε ο πατέρας του χωρίς την Ελένη. Παρουσίασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τον πήρε αυτοκίνητο από τον Πόρο και τον έφερε στο Ναυτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα.

Στις 10 μέρες που ήταν στον Πόρο αρρώστησε το παιδί σοβαρά και παρέμεινε επί τρεις ημέρες στην Αθήνα στο νοσοκομείο. Όλη τη διάρκεια του 24ωρου ήταν εκεί και η Ελένη και ο Γιάννης. Άρα βρέθηκαν και εκεί. Ο Άγγελος αδυνάτισε λόγω της ασθένειας. Τον χτύπησε στην κοιλιακή χώρα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Ο Γιάννης είχε να δει τα πρώην πεθερικά του 15 χρόνια, άρα αυτό ήταν το ωραίο, είχε πλάκα. Ο Ματέο με τον Γιάννη έχουν ξαναβρεθεί και έχουν μιλήσει μια χαρά, ο καθένας προχωράει τη ζωή του, δεν είναι εχθροί. Ο Ματέο και ο Άγγελος έχουν μια σχέση αγάπης. Χθες έπεσε πολύ κλάμα. Η Ελένη και η γιαγιά έκλαψαν πάρα πολύ».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

«Ελένη μου έχεις μεγαλώσει...» H Ναταλία Γερμανού ευχήθηκε για τα γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου

Γενέθλια για τον Άγγελο Λάτσιο - Οι δημόσιες ευχές της Μενεγάκη & οι φωτό από τα παιδικά του χρόνια!

Η εγκυμονούσα Ελένη Μενεγάκη πόζαρε αγκαλιά με τη Βίκυ Καγιά, 18 χρόνια πριν - Το σπάνιο καρέ!

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved