Παναγιωτακοπούλου: «Ήμουν κοντά στο να κλείσω σε μια ξένη ταινία και τελευταία στιγμή, έφαγα άκυρο»
Happy Day: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες οι οποίες προβλήθηκαν σήμερα 8/12 το πρωί.
Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός αποκάλυψε ότι ενώ ήταν κοντά στο να παίξει σε μια διεθνή παραγωγή τελικά δεν κλείδωσε η συνεργασία.
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η μοναδική Ελληνίδα καλεσμένη στο party του Vogue Arabia στο Dubai

«Με στεναχώρησε κάτι πρόσφατα, είναι επαγγελματικό. Ήμουν πάρα πολύ κοντά στο να κλείσω έναν πολύ ωραίο ρόλο σε μια ξένη ταινία και τελευταία στιγμή, ενώ εγώ το θεωρούσα σίγουρο, έφαγα άκυρο κοινώς. Οπότε στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, αλλά δεν το βάζω κάτω. Ο επιμένων νικά», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.
Και συνέχισε: «Δυστυχώς τα παίρνω όλα πάρα πολύ προσωπικά και τα ζω όλα στο έπακρο. Δηλαδή όταν είμαι χαρούμενη είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και όταν είμαι στεναχωρημένη με παίρνει από κάτω, βυθίζομαι βαθιά. Αλλά το ξεπερνάω γρήγορα».
Διαβάστε επίσης:
Ξέσπασε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Σταματήστε - Είναι άβολο!» - Τι συνέβη;
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για ψώνια στη Γλυφάδα και ο Κοντιζάς βιαστικός στην Αθήνα
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Κάποια άτομα με απογοητεύουν. Δυστυχώς, για αυτούς δεν δίνω ευκαιρίες»