Σειρές που αναμένονται φέρνουν τηλεοπτικό «αέρα» ανανέωσης
Media

Σειρές που αναμένονται φέρνουν τηλεοπτικό «αέρα» ανανέωσης

Δυο νέες σειρές, ένα αφιέρωμα κι ένας δεύτερος κύκλος έρχονται σύντομα στην τηλεόραση.

Περιμένοντας σύντομα στην ΕΡΤ

syrosdimitris-pogiantzis-5.jpg


Με την avant-premiere της διεθνούς συμπαραγωγής Η Μεγάλη Χίμαιρα, βασισμένης στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, ξεκινά επίσημα η πορεία προς την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική της πρεμιέρα. Η Μεγάλη Χίμαιρα είναι ένα βαθιά ψυχογραφικό έργο που παρακολουθεί τη ζωή της Μαρίνας, μιας νεαρής Γαλλίδας που παντρεύεται Έλληνα ναυτικό και εγκαθίσταται στη Σύρο. Εκεί βυθίζεται σε έναν κόσμο έντονων συναισθηματικών συγκρούσεων, πάθους, έρωτα και σταδιακής φθοράς, καθώς η μοίρα της συνδέεται στενά με τις τύχες των πλοίων του συζύγου της, δημιουργώντας έναν αδυσώπητο κύκλο ερωτικού και υπαρξιακού δράματος.

Νοσταλγικό αφιέρωμα

nees-seires-2.jpg

Το παρά πέντε έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2005, ολοκλήρωσε τον κύκλο της δύο χρόνια μετά, όμως οι τηλεθεατές δεν σταμάτησαν ποτέ να την παρακολουθούν όταν τα επεισόδια της σειράς μεταδίδονταν σε επανάληψη. Η αγαπημένη παρέα ξαναχτυπά είκοσι χρόνια μετά, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, μάλλον στις 23 Δεκεμβρίου, έρχεται στο Mega π επανένωση των ηρώων της με τίτλο Στο παρά πέντε - 20 χρόνια μετά, η οποία περιλαμβάνει συνεντεύξεις από δεκάδες ηθοποιούς και συντελεστές, καθώς και ακυκλοφόρητο τηλεοπτικό υλικό από τα γυρίσματα της κωμωδίας του Mega πριν από 20 χρόνια. Το επεισόδιο, τα γυρίσματα του οποίου ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες, θα επιχειρήσει να απαντήσει και σε ορισμένα ερωτήματα που γεννήθηκαν μέσα από το σενάριο της κωμωδίας.

Πρωταγωνιστές οι μπαμπάδες

1765875840588-750289633-nees-seires-1.jpg

Οι Αναστάσης Ροϊλός, Μιχάλης Βαλάσογλου και Βασίλης Μηλιώνης ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε μια κομεντί που αναδεικνύει τις οικογενειακές σχέσεις, την καθημερινότητα ενός πατέρα και το χιούμορ τριών εντελώς διαφορετικών ανδρών. Τα γυρίσματα της νέας οικογενειακής κομεντί του Alpha, Μπαμπά, σ’ αγαπώ, σε σενάριο του Γιώργου Φειδά και σκηνοθεσία του Νίκου Κρητικού, γίνονται σε γειτονιές της Αθήνας, αλλά και σε ένα νηπιαγωγείο το οποίο είναι και το σημείο αναφοράς της κωμωδίας.

Νέος κύκλος

nees-seires-1.jpg

Άρχισαν τα γυρίσματα του 2ου κύκλου της κωμικής σειράς του Mega Έχω παιδιά, σε σενάριο του Λάμπρου Φισφή και σκηνοθεσία του Διονύση Φερεντίνου. Η σειρά συνεχίζει να αποτυπώνει την καθημερινότητα μιας οικογένειας που μεγαλώνει παιδιά.

Πηγή Οθόνη

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved