Παρά πέντε: Η Ντάλια 20 χρόνια μετά! Το εορταστικό επεισόδιο, η περούκα και όσα θα δούμε
Media

Παρά πέντε: Η Ντάλια 20 χρόνια μετά! Το εορταστικό επεισόδιο, η περούκα και όσα θα δούμε

Η πεντάδα του «Στο Παρά Πέντε» επιστρέφει για να μας αποκαλύψει νέες περιπέτειες και να μας εξιστορήσει πώς αντιμετώπισε τα μεγάλα γεγονότα της τελευταίας 20ετίας.

Στη διάρκεια αυτής της μοναδικής βραδιάς, οι πέντε πρωταγωνιστές, μαζί με ηθοποιούς και συντελεστές της σειράς του MEGA, αναλαμβάνουν να μας ξεναγήσουν πίσω από τις κάμερες, αποκαλύπτοντας ανέκδοτες ιστορίες και απολαυστικά backstage από την εποχή των γυρισμάτων.

«Θέλαμε να γιορτάσουμε αυτά τα χρόνια»

sto-para-pente-20-xronia-meta.jpg

«Κάποια στιγμή είπαμε ότι θα έχει ενδιαφέρον να ξανασυναντηθούμε, είναι και τα 20 χρόνια που πέρασαν. Κάπως έτσι, λέγοντάς το, έγινε κιόλας, κάπως οργανώθηκε τελικά», λέει η αγαπημένη Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου, κατά κόσμον Σμαράγδα Καρύδη, την οποία συνάντησε ο Νίκος Ευαγγελάτος στον… καναπέ του σπιτιού της.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μιλώντας στο Live News για το αποψινό επεισόδιο, αναφέρει:
«Αυτό δεν είναι ένα επεισόδιο που κάναμε κανονικό, ένα επεισόδιο με αρχή, μέση και τέλος, του ‘Παρά Πέντε’. Είναι ένα εορταστικό σόου, αρκετά χορταστικό, το οποίο έχουμε γυρίσει μπροστά σε… έχουμε κάνει πολλές συνεντεύξεις, πολλά backstage από τότε, διάφορα πράγματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος, συν πέντε ολοκαίνουργιες σκηνές που κάναμε τώρα οι οποίες είναι ασύνδετες μεταξύ τους, η κάθε μία αναφέρεται σε κάτι άλλο».

stigmiotypo-plhroys-o8onhs-23122025-63302-mm.jpg

«Θέλαμε να γιορτάσουμε αυτά τα χρόνια που παρότι έχουν αλλάξει τα πάντα, αυτή η σειρά έμεινε αγέραστη. Κάθε χρόνο τη βάζει το MEGA 2 – 3 φορές και κάνει τρομερά νούμερα», συμπληρώνει η αγαπημένη Ντάλια.

Για την χαρακτηριστική περούκα, που τη συνόδευε στον ρόλο της, αποκαλύπτει:
«Την περούκα τη φύλαξα και την ξανάπηρα πάλι πίσω, είναι το ενθύμιό μου από το ‘Παρά Πέντε’. Θεωρούσα ότι μου αξίζει γιατί ήταν μία δικιά μου ιδέα αυτό το μαλλί».
«Το σημερινό επεισόδιο όλο μαζί μονταρισμένο, δεν έχω δει τίποτα», σημειώνει η γνωστή ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved