Να μ’ αγαπάς: Η Φωτεινή στη φυλακή - Ο Λευτέρης διψά για εκδίκηση & σημαδεύει με όπλο τον Ορφέα
Media

Να μ’ αγαπάς: Η Φωτεινή στη φυλακή - Ο Λευτέρης διψά για εκδίκηση & σημαδεύει με όπλο τον Ορφέα

Η κατάθεση του Ορφέα έχει ως αποτέλεσμα η Φωτεινή να οδηγηθεί στη φυλακή. Αυτή η εξέλιξη εξοργίζει τον Λευτέρη, ο οποίος αποφασίζει να λογαριαστεί μια και καλή με τον νεαρό...

Η σειρά «Να μ’ αγαπάς» έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού. Οι εξελίξεις καθημερινά είναι καταιγιστικές και από το νέο έτος το σίριαλ θα επιστρέψει με νέα συγκλονιστικά επεισόδια.

Να μ’ αγαπάς – Κρίσιμες ώρες για τον Ορφέα στην εντατική

na-m-agapas.jpg

Σε αυτά θα δούμε τον Ορφέα, μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από τη Φωτεινή, να δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και στο πλαίσιο αυτό αρχίζουν οι καταθέσεις. Και ενώ ο Χάρης δηλώνει ότι πιθανός ένοχος είναι ο Λευτέρης, μια νέα μαρτυρία ανατρέπει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα που ήταν παρούσα προσέρχεται στις Αρχές και λέει πως μια μελαχρινή κοπέλα πυροβόλησε τον νεαρό. Από την περιγραφή της όλοι καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για τη Φωτεινή, η οποία τις επόμενες ώρες συλλαμβάνεται. Η ίδια, όπως θα δούμε, βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, με τον Άγγελο και τον Λευτέρη να βρίσκονται στο πλευρό της. Ο Άγγελος τής υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να τελειώσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης. Οι μέρες περνούν και, ενώ η οικογένεια Καλλιγά αγωνία για τη ζωή του Ορφέα, ο νεαρός ξεπερνά τελικά τον κίνδυνο. Σύντομα δίνει κατάθεση για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, καταδικάζοντας έτσι τη Φωτεινή. Λέει στις Αρχές πως εκείνη τον πυροβόλησε και, όπως είναι φυσικό, η κοπέλα οδηγείται στη φυλακή, όπου περνάει δύσκολες στιγμές.

Ο Λευτέρης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί και θεωρεί για όλα υπεύθυνο τον Ορφέα. Ο νεαρός διψάει για εκδίκηση.Έτσι, όταν ο... εχθρός του παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, γίνεται η σκιά του και τον παρακολουθεί. Έχοντας στην κατοχή του ένα όπλο, είναι αποφασισμένος να λογαριαστεί μια και καλή μαζί του. Όμως τη στιγμή που τον σημαδεύει από μακριά και είναι έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη, εμφανίζεται μπροστά του ο Άγγελος και προσπαθεί να τον λογικέψει.

namagapas-anna-orfeas.jpg

Ο νεαρός αντιδρά: «Έπρεπε να το είχα κάνει καιρό πριν.Έτσι, η αδελφή μου δεν θα ήταν τώρα στη φυλακή!». Ο Άγγελος επιμένει: «Αν το κάνεις, θα βγει εκείνη και θα μπεις εσύ στη φυλακή».

Τελικά καταφέρνει να κατευνάσει τον θυμό του, λέγοντας του, ανάμεσα σε άλλα, ότι πρέπει τώρα να σταθούν στο πλευρό της Φωτεινής. Ο Λευτέρης συνειδητοποιεί πως ο Άγγελος έχει δίκιο, ξαναβρίσκει την ψυχραιμία του και στη συνέχεια πηγαίνει στο επισκεπτήριο της φυλακής να δει τη Φωτεινή.

Η κοπέλα είναι ράκος και ξεσπά σε κλάματα, λέγοντας στον αδελφό της πως ζει έναν εφιάλτη.

Πηγή: MYTV

Διαβάστε επίσης:

Να μ' αγαπάς: Λευτέρης και Ορφέας οπλισμένοι, σημαδεύουν ο ένας τον άλλον

Να μ’ αγαπάς – Αλεξανδρής: Ο ήρωάς μου θέλει ν' απολαύσει την εκδίκησή του

Να μ΄αγαπάς - O Ορφέας έγινε ταύρος εν υαλοπωλείο και το Χ έπεσε να τον φάει: «Σκάσε...»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved