«Να μ' αγαπάς» - Μιχαήλ Ταμπακάκης: «O έρωτας του Ορφέα για τη Φωτεινή έγινε μίσος»
Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, αποδεικνύοντας πως το ταλέντο δεν χρειάζεται θόρυβο, αλλά δουλειά και πάθος. Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ALPHA «Να μ’ αγαπάς», υποδυόμενος τον Ορφέα, τον μεγάλο γιο του Θεόφιλου Καλλιγά, ο οποίος, ενώ μας συστήθηκε ως το καλό παιδί της οικογένειας, αρχίζει να μοιάζει επικίνδυνα στον πατέρα του.
Ποιο ήταν το δέλεαρ γι’ αυτήν τη συνεργασία;
«Ο κύριος λόγος που δέχτηκα την πρόταση ήταν ο σκηνοθέτης της σειράς, ο Γιώργος Παπαβασιλείου με τον οποίο είχα συνεργαστεί εξαιρετικά στους “42 βαθμούς". Ο δεύτερος - λόγος ήταν το καστ που άρχισε να χτίζεται. θεώρησα ότι ήταν πολύ κατάλληλο γι' αυτό που πάμε να κάνουμε. Κοιτάζω πάντα τους συντελεστές μιας δουλειάς. Το κείμενο έρχεται πάντα δεύτερο. Τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση, οι συνεργάτες, η παραγωγή, οι ηθοποιοί και γενικότερα η ομάδα είναι η κινητήριος δύναμη για όλα».
Στη σειρά «Να μ' αγαπάς» υποδύεστε τον Ορφέα, τον πρωτότοκο γιο του Θεόφιλου Καλλιγά, ο οποίος ήταν το καλό παράδειγμα της οικογένειας, γιατί τελευταία... παραφέρεται.
«Ο Ορφέας έχασε τη μητέρα του μικρός και γαντζώθηκε συναισθηματικά στη Ζωή που ανέλαβε το μεγάλωμά του. Πολύ σύντομα, όμως, βρέθηκε Ιοικότροφος σε ακριβό σχολείο της Ελβετίας, όπου μεγάλωσε σε βαθιά ανομολόγητη μοναξιά, μακριά από τον πατέρα του και τα αδέλφια 4, που γεννήθηκαν από τον δεύI τερο γάμο. Το αίσθημα αυτό τον ακολουθεί και τον καθορίζει και στην ενήλικη ζωή του. Αναγκάστηκε να τα βγάζει πέρα μόνος, πράγμα που I τον έκανε δυναμικό και οξυδερκή. Κατόφερε να δημιουργήσει μια επιτυχημένη σύγχρονη επιχείρηση στη Γερμανία με αντικείμενο τις σύγχρονες τεχνολογίες. Παρότι ιδιαίτερα ευγενικός και αβρός στις σχέσεις του με τους άλλους, υπάρχουν στιγμές που όντως μας ξαφνιάζει με παράδοξες κινήσεις και αποφάσεις».
Να μ’ αγαπάς: Η Φωτεινή στη φυλακή - Ο Λευτέρης διψά για εκδίκηση & σημαδεύει με όπλο τον Ορφέα

Παντρεύτηκε την Αννα παρά τη θέλησή του για να μην καταστραφεί οικονομικά ο πατέρας του.
«Λειτουργεί συναισθηματικά και ο Θεόφιλος του άσκησε μεγάλη πίεση, υποδυόμενος μάλιστα τον άρρωστο. Παρ’ όλα αυτά, είχε σκοπό να χωρίσει σύντομα για να παντρευτεί τη Φωτεινή με την οποία ήταν βαθιά ερωτευμένος».
Η αποκάλυψη ότι η Φωτεινή και ο Λευτέρης είναι τα δίδυμα παιδιά της Ζωής, τον διέλυσε και μας έδειξε έναν άλλον εαυτό.
«Ενιωσε βαθιά προδομένος από τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε και της άνοιξε την καρδιά του. Τώρα ο έρωτάς του έγινε μίσος και θα αντιδράσει πολύ άσχημα απέναντι της».
Δεν θα της δώσει δεύτερη ευκαιρία;
«Νιώθει ότι πια δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν και βγαίνει ένας άλλος του εαυτός».
Η Ζωή τον μεγάλωσε σαν δικό τηε παιδί. Παρ' όλα αυτά, επηρεάστηκε από τα λόγια του πα τέρα του και δεν τη βοήθησε.
«Είναι πολύ πληγωμένοε και δεν μπορεί να δει καθαρό».

Η Φωτεινή είναι έγκυος στο παιδί του. Θα αργήσει να το μάθει;
«Η Φωτεινή δεν το έχει πει ούτε στον αδελφό της».
Πάντως η Άννα συνεχίζει να αγαπάει τον Λευτέρη και να θέλει να είναι μαζί του. Πήγαν για μια ακόμη φορά να το σκάσουν, αλλά ο Ορφέας αν δεν τους άφησε.
«Αν τους άφηνε, θα ένιωθε ότι νικήθηκε και ο εγωισμός του δε θα το άντεχε. ΓΓ αυτό και έβαλε τους άνδρες του να , χτυπήσουν άγρια τον Λευτέρη και φυλάκισε την Άννα στο σπίτι».
Ο Ορφέας αρχίζει να μοιάζει πολύ στον πατέρα του.
«Το ωραίο στη σειρά είναι ότι δεν είναι κανείς ούτε καλός ούτε κακός. Είναι όπως και στη ζωή, όλοι λίγο απ' όλα. και αυτό είναι που την κάνει ενδιαφέρουσα. Οι πάντες εν δυνάμει μπορούν να γίνουν τα πάντα».

Και ήρθαν και τα αποκαλυπτήρια όσον αφορά το ποιος είναι πραγματικό ο Άγγελος Μανιάτης.
«Ο Αγγελος αποκάλυψε την αληθινή του ταυτότητα στους εμβρόντητους Καλλιγάδες και ο Ορφέας στην αρχή έμεινε στήλη . άλατος. Ο Αγγελος δεν έμεινε εκεί αφού τους έδειξε ξεκάθαρα ότι ο πόλεμος ανάμεσά τους θα είναι αμείλικτος».
Κανείς όμως δε θα περίμενε ότι η Φωτεινή θα έφτανε να πυροβολήσει τον Ορφέα.
«Ο Άγγελος μάταια προσπάθησε να της κρύψει την αλήθεια.
Πηγή: TV24
Διαβάστε επίσης:
Μιχαήλ Ταμπακάκης: Έχει τύχει να δω επεισόδιο και να πω «πετάχτε τον»
Να μ' αγαπάς: Η Φωτεινή πυροβολεί τον Ορφέα - Οι εξελίξεις του τελευταίου επεισοδίου του 2025
Να μ' αγαπάς: Ο Άγγελος Μανιάτης αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα