Τσιμτσιλή: «Έκλαιγα & δεν μπορούσα να καταλάβω ότι το σύμπαν έχει ένα καλύτερο σχέδιο για μένα...»
Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μιλώντας ανοιχτά για μια δύσκολη περίοδο της ζωής της πριν από την έναρξη του Happy Day.
Ανήμερα των Θεοφανίων, μέσα από την εκπομπή της και με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τη life coach Μαρέα Λαουτάρη, η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε σε μια έντονα φορτισμένη συναισθηματικά φάση που πέρασε στο παρελθόν. Όπως εξομολογήθηκε, εκείνη η δοκιμασία, παρότι την δυσκόλεψε βαθιά, λειτούργησε τελικά ως καταλύτης για να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της και τις προτεραιότητές της.
«Αυτό που έχω μάθει μέσα από τη δική μου εμπειρία είναι ότι μέσα από τα δύσκολα έρχονται τα πιο ωραία δώρα. Όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου στο προηγούμενο σταθμό ήμουν προσβεβλημένη, στενοχωρημένη και πληγωμένη. Αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά, δεν θα μπορούσε να έρθει μετά η πρόταση του Alpha για το Happy Day», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η σπίθα της σχέσης μας με τον Θέμη χρειάζεται καθημερινή φροντίδα»

«Όταν έκλαιγα για αυτό που είχε γίνει, δεν μπορούσα να καταλάβω ότι το σύμπαν έχει ένα καλύτερο σχέδιο κι απλά θα πρέπει να περιμένω για να το βιώσω. Καμία φορά μέσα από μία δύσκολη απόφαση μπορεί να γεννηθεί κάτι πολύ πιο όμορφο. Απλά δεν το καταλαβαίνουμε όταν πονάμε», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον 7χρονο γιο της – Η εντυπωσιακή εμφάνιση
Τσιμτσιλή: Στην κουζίνα με πιτζάμες ετοιμάζει το Χριστουγεννιάτικο γεύμα για την οικογένεια της
Καρύδη – Αθερίδης: Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τη σχέση τους μετά το χωρισμό - «Ήταν μία σχέση...»