Θανάσης Πάτρας: Θεωρώ άσχημο το ότι το κανάλι δεν άφησε την Ελένη Τσολάκη να αποχαιρετήσει το κοινό
Media

Θανάσης Πάτρας: Θεωρώ άσχημο το ότι το κανάλι δεν άφησε την Ελένη Τσολάκη να αποχαιρετήσει το κοινό

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Θανάσης Πάτρας, σχολιάζοντας τις εξελίξεις σχετικά με την αιφνίδια διακοπή της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο»

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με το ποιος θα μπορούσε να αναλάβει τη σκυτάλη, με το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Καινούργιου για Θανάση Πάτρα: «Άλλα νούμερα βλέπετε εσείς;»

8anashs-patras-2.jpg

«Είναι λυπηρό που σταμάτησε απότομα η εκπομπή της. Καμία εκπομπή δεν μπορεί να δείξε τη δυναμική της μέσα σε 3 μήνες, αλλά οι εκπομπές ανήκουν στα κανάλια. Δεν ξέρω αν η Ελένη είχε ρήτρα τηλεθέασης. Ο ANT1 για 3η χρονιά, ανορθολογικά, σταματάει την πρωινή εκπομπή του, επειδή δεν του άρεσε. Θεωρώ άσχημο το γεγονός ότι το κανάλι δεν άφησε την Ελένη Τσολάκη να αποχαιρετήσει το κοινό της, θα μπορούσε να γίνει μια συνεννόηση από πριν».

«Το σενάριο της επιστροφής της Κατερίνας Καραβάτου ακούγεται από το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν είναι καλό ούτε για την Ελένη ούτε για την Κατερίνα. Παρόλα αυτά, η Κατερίνα είναι επαγγελματίας και αν και εφόσον της ζητηθεί, θα πρέπει να πειθαρχήσει και να κάνει αυτό που θα της ζητηθεί. Δεν νομίζω η Κατερίνα αυτή τη στιγμή να πετάει από τη χαρά της για να κάνει την εκπομπή της Ελένης που κόπηκε».

Απασφάλισε η Τσιμτσιλή για την Τσολάκη – «Στενάχωρο να μη σε υποστηρίζει στην πράξη ο σταθμός»

Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε όσα είπε με την Τσολάκη: «Είχε ψυχανεμιστεί ότι μπορεί η εκπομπή να διακοπεί»

Πρόωρο τέλος για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη - Η μεγάλη επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved