Τα νεότερα για την υγεία της Ζωζώς Σαπουντζάκη: «Δεν πρέπει να ανησυχούμε»

NDPPHOTO 

Media

Τα νεότερα για την υγεία της Ζωζώς Σαπουντζάκη: «Δεν πρέπει να ανησυχούμε»

Στούντιο 4: Για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει η Ζωζώ Σαπουντζάκη, μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας νωρίτερα σήμερα 8 Γενάρη.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε για τη συνάδελφο του.

«Δεν πρέπει να ανησυχούμε γιατί, πριν από τέσσερις πέντε ημέρες περίπου, είχα μιλήσει στο τηλέφωνο μαζί της, ήταν να βρεθούμε και ήταν πολύ χαρούμενη.

Στο νοσοκομείο η Ζωζώ Σαπουντζάκη – Η έντονη αδιαθεσία και πώς είναι η κατάστασή της

zozo.jpg

Η Ζωζώ είναι η Ζωζώ, έτσι όπως την ξέρουμε στη σκηνή είναι και στο σπίτι. Όταν πας στο σπίτι της, η Ζωζώ θα σηκωθεί, θα σου τραγουδήσει και θα σου χορέψει. Τώρα, βέβαια, έχει και κάποια κινητικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν αλλά δεν νομίζω πως η Ζωζώ το βάζει εύκολα κάτω», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Και συνέχισε: «Μόλις είδε η Σταυρίνα, που είναι κοντά της, ότι το οξυγόνο της έπεσε, αμέσως ενημέρωσε τους γιατρούς και την πήγε στο νοσοκομείο. Σήμερα, μαθαίνω πως το οξυγόνο στη Ζωζώ είναι 97 και είναι πολύ καλά».

Διαβάστε επίσης:

«Την είδα πριν 15 μέρες την Σαπουντζάκη - Δεν είναι όπως πριν, μια φθορά υπάρχει, αλλά…»

Σαπουντζάκη: Ενοχλημένη με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν κατάκοιτη- Δείτε την να κολυμπά στην πισίνα

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Οι αδημοσίευτες φωτό από το 1989, με αφορμή τα 92α γενέθλιά της

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved