O πιο viral παίκτης του Survivor έρχεται με φόρα: «Θέλω να με θυμούνται σαν τον Μέγα Αλέξανδρο»
GIO Καραντώνης! - Ο πιο viral τύπος αυτή τη στιγμή στα ελληνικά social media μπαίνει στο Survivor που ξεκινάει αυτή την Κυριακή (11/01) στις 21.00 στον ΣΚΑΪ κι εμείς σου έχουμε όλα όσα καίγεσαι να μάθεις για εκείνον!
Είναι ιδρυτής και CEO της Aktive Records, μιας ανεξάρτητης δισκογραφικής που εστιάζει στην ανάπτυξη urban καλλιτεχνών και συνεργάζεται με την Panik Records.
Θαυμάζει την αρχαία Ελλάδα και τους φιλοσόφους της, αναφέρεται συχνά στον Αριστοτέλη και έχει ίνδαλμά του τον Μέγα Αλέξανδρο.
Ανάμεσα στις Viral ατάκες του είναι:
«Don’t do this, don’t do that/ Do this, do that»
«Τόσα χρόνια στην Ελλάδα δουλεύω σαν πισινός»
«Θέλω να με θυμούνται σαν τον Μέγα Αλέξανδρο»
«Failing to prepare, is prepare to fail»
Survivor: Τα νεύρα στο... κόκκινο από το πρώτο επεισόδιο! Γνωρίστε και τους 24 παίκτες! Τι αλλάζει;

Μεγάλωσε στο New Jersey σε ένα μέρος που του θύμιζε πολύ την Ελλάδα γιατί είχε ήλιο και θάλασσα. Έχει παίξει ποδόσφαιρο αλλά αργότερα το γύρισε σε ράγκμπι. Παρότι έχει ταξιδέψει αρκετά φοβάται τα αεροπλάνα! Δεν είναι single! Έχει φέρει το «Hustle House», το πρώτο rap ριάλιτι, στην Ελλάδα.
Με τόσο virality που έχει ο συγκεκριμένος παίκτης να πούμε κι ένα μπράβο στο Survivor που τον έκλεισε και θα μας δώσει την ευκαιρία να τον… απολαύσουμε!
Διαβάστε επίσης:
Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Ντάνος γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη Βαμβακούση και την κόρη τους-Η ηλικία
Βασιλική Μουντή: Ποια είναι η 24χρονη πρώην σύντροφος του Μαρτίκα – Τι αποκάλυψε ο ίδιος
Ο Μιχάλης Σηφάκης στο Survivor – Η ηλικία, η καριέρα στο ποδόσφαιρο και η σχέση με την Αθηνά Πικράκη