Survivor – Gio Καραντώνης: Ο 28χρονος που πήγε στο ριάλιτι με τζιν παντελόνι και το virality
Media

Survivor – Gio Καραντώνης: Ο 28χρονος που πήγε στο ριάλιτι με τζιν παντελόνι και το virality

Το Survivor έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (11/01), συστήνοντας στο τηλεοπτικό κοινό τους παίκτες των δύο ομάδων, Αθηναίων και Επαρχιωτών.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους της ομάδας των Αθηναίων ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή ο Gio Καραντώνης.

O πιο viral παίκτης του Survivor έρχεται με φόρα: «Θέλω να με θυμούνται σαν τον Μέγα Αλέξανδρο»

Ο Gio Καραντώνης, 28 ετών, γεννημένος στις Ηνωμένες Πολιτείες και μόνιμος κάτοικος Αθήνας τα τελευταία χρόνια, είναι Ελληνοαμερικανός music executive, παραγωγός και επιχειρηματίας της σύγχρονης urban σκηνής. Με έντονη επιρροή από το αμερικανικό hip-hop περιβάλλον, δραστηριοποιείται ενεργά στη μουσική βιομηχανία ως manager, αλλά και ως ιδρυτής δισκογραφικών projects, ενώ παράλληλα είναι content creator και media personality.

giokaradonis1696073663320322051297658845350880393.jpg

Ο ίδιος δηλώνει άνθρωπος με αυτοπεποίθηση και πάθος, πιστεύοντας ακράδαντα πως χωρίς πάθος κανείς δεν μπορεί να αποδώσει ουσιαστικά σε αυτό με το οποίο ασχολείται. Αντλεί έμπνευση από την αρχαία Ελλάδα και ιδιαίτερα από τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, με τον Αριστοτέλη να αποτελεί βασικό σημείο αναφοράς στη φιλοσοφία ζωής του.

giokaradonis1764000377377303108964088117750880393.jpg

Παράλληλα με τη συμμετοχή του στο Survivor, ετοιμάζει για την Ελλάδα το πρότζεκτ «Hustle House», φιλοδοξώντας να φέρει κάτι νέο στον χώρο του σύγχρονου content και της επιχειρηματικότητας.

Ωστόσο, αυτό που έκανε τον Gio Καραντώνη να γίνει viral από την πρώτη κιόλας εμφάνιση στο ριάλιτι δεν ήταν μόνο το προφίλ του, αλλά και η εικόνα του. Η επιλογή του να μπει στο Survivor φορώντας… τζιν παντελόνι στάθηκε αφορμή για αμέτρητα σχόλια στο Twitter, με το κοινό να «παραληρεί» και το όνομά του να γίνεται trend μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο Gio Καραντώνης φαίνεται πως ήρθε στο Survivor και για να αγωνιστεί, αλλά για να συζητηθεί και όπως όλα δείχνουν, το έχει ήδη καταφέρει.

Τηλεθέαση: Η πρεμιέρα του Survivor σε... νούμερα! Πώς τα πήγε στην 1η επίσημη το ριάλιτι επιβίωσης;

Survivor: Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει και ψηφίστηκε η πρώτη παίκτρια προς αποχώρηση!

Survivor: Ιδού η ομάδα που κέρδισε το πρώτο αγώνισμα της σεζόν

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved