Λιάγκας: «Έγραψαν ότι είχα πάθει ένα βαρύ εγκεφαλικό και ήμουν στην εντατική»
Το Πρωινό: Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για την υγεία του Πασχάλη Τερζή, ο Γιώργος Λιάγκας είπε κάτι που είχε συμβεί στον ίδιο.
Στη συζήτηση που είχε σήμερα 14/1 το πρωί με τους συνεργάτες του, αποκάλυψε πως πριν από κάποια χρόνια ένα περιοδικό είχε γράψει ότι είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ενώ λίγες ημέρες μετά συνάντησε και τον εκδότη.
Λιάγκας για Τερζή: «Ο Πασχάλης έχει κάποια κινητικά προβλήματα αλλά...»

«Κάποια στιγμή είχε γράψει ένα περιοδικό ότι είχα πάθει ένα βαρύ εγκεφαλικό και ήμουν στην εντατική. Τότε εγώ ήμουν ακόμα με τη Φαίη. Δεν κινήθηκα νομικά, έβαλα απλά έναν δικηγόρο να το ψάξει και δεν βρήκε τίποτα. Κάποια στιγμή, μετά από καιρό πάω για ένα ποτό και με πλησιάζει κάποιος και μου λέει “τι κάνεις καλά; Είμαι ο ιδιοκτήτης του τάδε περιοδικού”», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνέχισε: «Μου λέει λοιπόν τότε, “θέλεις να γράψω κάτι για εσένα;”. Του είπα να γράψει ότι η Σαρλίζ Θερόν ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα, με είδε στην Τήνο και με ερωτεύτηκε. Όταν του το είπα μου απάντησε ότι δεν μπορεί να το γράψει και του λέω “αυτό γιατί δεν μπορείς να το γράψεις αλλά πριν δύο εβδομάδες έγραψες ότι έπαθα εγκεφαλικό;”. Γελούσε και μου λέει “ε ξέρεις πώς βγάζουμε και εμείς τα λεφτά μας”».
Διαβάστε επίσης:
Happy Day κατά Λιάγκα: «Λες ένα ψέμα, κάνεις αντιδεοντολογική δημοσιογραφία και παραπονιέσαι;»
Γιώργος Θεοφάνους: Αποκάλυψε στη Σκορδά τον λόγο που δε μιλάει με τον Λιάγκα
Γιώργος Λιάγκας για Ρέμο: «Πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Δεν ήταν αστείο»