Καινούργιου: Αποχώρησε από το πλατό: «Πονάω, μίλησα με τον γιατρό» - Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει
Super Κατερίνα: Μετά τις διαφημίσεις και την ώρα που η Έλενα Πολυκάρπου έλεγε το κουίζ της, η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε για λίγη ώρα από το πλατό σήμερα 14/1 το πρωί.
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έπρεπε να τηλεφωνήσει στον γυναικολόγο της, καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο ισχίο της.
«Κουτσαίνω παιδιά, συγνώμη. Μίλησα με το γιατρό, έχω μιλήσει πολλές φορές και μου είπε ότι όταν πλησιάζεις τον έβδομο μήνα κάτι μπορεί να σε πιάσει μέσα εσωτερικά στο ισχίο, μπορεί να είναι αν η μήτρα είναι δεξιά… Τέλος πάντων είναι ολόκληρες διαδικασίες και πας κουτσαίνοντας. Δόξα τω Θεώ να περάσει να είμαστε καλά. Να ‘ναι καλά το μωράκι. Το παθαίνουν πολλές μωρέ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
Νίκος Κοκλώνης: Το καρφί για την Καινούργιου - Ανύπαρκτες σήμερα οι σχέσεις τους

Και συνέχισε: «Λέω δόξα τω Θεώ, τώρα σας διακόπτω λίγο που είμαι εδώ, γιατί ρε παιδί μου, κάνω τη δουλειά μου και μπορώ και μετακινούμαι… γιατί μου στέλνουν καθημερινά στα social media πολλές γυναίκες που είναι στο κρεβάτι.
Πολλές φορές που έχουνε αναγκαστεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για να κρατήσουν την κύηση, να κρεβατωθούν οι γυναίκες και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Οπότε λέω δόξα τω Θεώ, έχω μια πολύ όμορφη κύηση. Όλα για καλό. Απλά και αυτές που είναι στο κρεβάτι, βέβαια μια χαρά πηγαίνουν τα πράγματα μετά, αλλά οι γυναίκες δυσκολεύονται για αυτούς τους μήνες».
Διαβάστε επίσης:
Το συγκινητικό «αντίο» της Καινούργιου στον Γιώργο Παπαδάκη: «Καλό ταξίδι στο φως»
Καινούργιου-Κουτσουμπής: Μοναδικά στιγμιότυπα από το ταξίδι του ζευγαριού στο Λονδίνο
Καινούργιου για Καραβάτου:«Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάει με τόσες ενοχές, δεν είναι δική της απόφαση»